Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2013. Augusztus 09. 11:56, péntek | Bulvár
Forrás: InfoVáros

Nem vezet F1-gépet a bikinimodell

Nem vezet F1-gépet a bikinimodell

A Forbes magazin a héten tette közzé a legjobban kereső sportolók listáját. A nők rangsorában három teniszező foglalja el a dobogót. Őket követi Danica Patrick autóversenyző.

2005-ben kezdte a versenyzést, több Nascar és az IndyCar sorozatot is megnyert, így már ki lehet jelenteni, hogy az autósport királynője. A nevére pillantva elsőre fel sem tűnik, hogy hölgyről van szó, talán a sors furfangja, hogy abban a sportágban tevékenykedik, amelyik inkább férfiasnak tekinthető.

Pedig a 31 éves hölgy megmutatta, hogy nagy eredményekre képes. Legutóbb a Nascar legnagyobb eseményét. a Daytona 500-at nyerte meg. Aztán a Sprint Cup történetében először egy hölgy, az újonc Danica Patrick szerezte meg a rajtelsőséget. Az átlagsebessége, a 316.13 km/h is a sportág egyik legjobbja.

Csak kúszott fölfelé a ranglétrán

Az autóversenyzés történetében első nőként versenyt tudott nyerni főkategóriás szériában (IRL, 2008, Motegi), valamint övé az Indianapolis 500-on hölgyversenyző által elért eddigi legjobb helyezés (2009, 3. hely).

A jó eredményei mellett még a szurkolói közt is ellenséges hozzáállás övezi Danica személyét. Túlzottan hype, ami nem éppen áll egyenes arányosságban az eddig mutatott teljesítményével. Sokan egyenesen azt tartják, hogy a bikinimodellként is ismert Patrick egy tehetségtelen, vezetni nem tudó pilótanő, aki csak előnyös külseje révén jutott el a nagyfiúk játszóteréig.

A válását pár hónapja bejelentő hölgy a legutóbbi teljesítményével azonban minden kételyt eloszlatott. Na, meg szépen hozott a kasszára az elsőség is. A Forbes szerint évi 15 millió dollárt visz haza.

Nem lesz F1-pilóta

Szóba hozták a Forma-1-el is, de Danica Patrick egyáltalán nem szeretne a sportágban versenyezni, annak ellenére sem, hogy nemrégiben Bernie Ecclestone kifejtette, hogy szívesen látná őt. Danica az ESPN-nek elmondta, hogy habár nagyon hízelgőnek tartja az ajánlatot, mégsem élne ezzel a lehetőséggel.

„Nagyon jól esik, hogy Bernie rám gondolt, de nem szeretnék megválni a Nascar-tól. Ettől eltekintve igencsak jót tesz az önbizalmamnak, hogy úgy gondolja, képes lennék egy Forma-1-es autóval jól teljesíteni.” – nyilatkozta a pilótanő.

Az aktfotózásra nem mondana nemet

A sztárversenyzőről voltak már bikinis képek a férfi rajongók legnagyobb örömére, azonban akár tovább is menne. Az ESPN magazin előszeretettel vetkőztet le amerikai sztársportolókat a „The Body Issue” mellékletében, de erre még nem kérték fel az amerikai autóversenyző hölgyet.

„Nem volt még az az érzésem, hogy ilyesmit akarjak vagy kelljen csinálnom. Azok a képek, amiket engedtem elkészíteni, azokon mindig minimálisan, de volt rajtam ruha. Azért van különbség ha egy strandon bikiniben vagyok, vagy teljesen fedetlen testtel pózolok” – felelte.

„Nem mondom azt, hogy az a nap, sosem fog eljönni, amikor mégis levetkőzöm” – kacsintott ki azért a média munkásaira az amerikai sztár.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 14:10, kedd | Bulvár

Böde Dániel folytatja pályafutását

Meghosszabbította szerződését Böde Dániel, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC támadója, aki így a 19. élvonalbeli szezonjára készülhet a nyáron.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.