Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2015. November 08. 20:44, vasárnap | Helyi
Forrás: facebook

Elmebeteg autós veszélyezteti a közlekedőket a 85-ös főúton?

Elmebeteg autós veszélyezteti a közlekedőket a 85-ös főúton?

Nagyon vigyázzanak!

Elképesztő információkat osztottak meg a facebook-on a 85-ös főúti közlekedésről. Ha csak egy bejegyzés lenne, az is hátborzongató, de a bejegyzéshez fűzött kommentek megerősítik azt, hogy egy elmebeteg autós garázdálkodik az úton Kapuvár és Fertőszentmiklós közt. Folyamatosan a bal oldali sávban autózik, leszorítja a szembejövőket. Az ijedtség és a döbbenet az eddig veszélyeztetett autósokat megakadályozta abban, hogy pontos információkat adjanak az elkövetőről. Még senki nem tudta megadni az autó típusát és rendszámát. Reméljük, a rendőrök mihamarabb lekapcsolják a felelőtlen autóst! Olvassák el az erről írt facebook bejegyzéseket!

"Egy mocskos állat a 85-ösön Kapuvár felé közlekedett egyedül a sávjában. Az erdősáv közepén hirtelen áttért a szembejövő sávba, és veszélyeztette a szembe érkező legalább 10 autóban közlekedő emberek életét. Mindenki a padkára húzódott. Egészen Vitnyédig mindegyikünket szinte az árokba szorított. Citroen Berlingo szerű (nem biztos, h az volt) "doboz autó"volt rendszámából csak a oy-t jegyeztem meg. Sötétszürke színe lehetett talán.
Még most is a hatása alatt vagyunk! Borzasztó volt. A családommal együtt utaztunk a 2 éves gyerekünkkel!
Akik mögöttünk jöttek esetleg beírhatnak hozzászólásba, ha többet jegyeztek meg az autóról. Aki előttünk ment ismertük, ő sem tudta a részleteket megnézni, mert az életét mentette.
Vigyázzatok magatokra nagyon!"

Ezzel a bejegyzéssel indult, amihez aztán sorban jöttek a megerősítő kommentek.

- Velünk is előfordult már, Petőházi vasúti átjáró előtt, 1,5-2 hónapja!
- Köszi, hogy írtál! A többi hozzászólásból ítélve sajnos azt gondolom, hogy direkt csinálta, és rendszeresen félemlít meg autósokat.
- Velünk is volt ilyen az agyagosszergényi bejárónál a 85-ös úton, hasonló dobozos kocsival pár hónapja és tuti, hogy direkt csinálta...
- Én kb márciusba jártam ugyanígy, ugyanott a vitnyédi erdő kézepétől Vitnyédig teljesen áttjött a szemközti sávba . Előttem egy kis teherautó már az árokból 2 keréken éppen csak vissza tudott jönni . Én is az árokparton álltam meg, de utánam már nem jött autó. Sajnos én nem emlékszem az autóból másra csak arra, hogy sötét színe volt. Meggyőződésem volt, hogy bódult állapotban kellett lennie, vagy szándékosan csinálta, mert ilyen sokáig (kb 1 km- 1,5 km)lt ilyen egyenesen a szemközti sávba nem lehet véletlenül menni !!!!!
- Én ugyanígy jártam október 9-én, szintén egy dobozos terepjáró-szerű autóval. Rajtam kívül még mögöttem jött egy autó, de senki más nem volt az úton. Kivéve ez a szembejövő. Hiába villogtam neki, nem húzódott vissza, és a szemembe is nézett, ahogy szinte az árokba kellett lehúzódnom, hogy elférjen mellettem. Lehet, hogy ez ugyanaz a pasas?
- Mi kétszer jártunk így!!! Partner vagy Berlingo!!! Idő nincs rendszámolvasásra!! Egy pillanat az egész!! Jah és az arc vigyorog, csak a fogait láttam!!

Címkék: 85-ös főút

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 16:00, kedd | Helyi

Útlezárás és parkolási korlátozás Csornán a majális miatt

Felhívás

2024. Április 30. 13:00, kedd | Helyi

Előzmény nélkül szúrta hátba iskolatársát a hatodikos lány

Emberölés kísérlete miatt indult eljárás. Videóval.

2024. Április 30. 09:00, kedd | Helyi

A megyében az elmúlt héten 54 eseményhez vonultak a hivatásos tűzoltó egységek

A 17. héten történt.

2024. Április 29. 16:00, hétfő | Helyi

Városi futónap Fertőszentmiklóson

Jótékonysági futás