Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2015. Szeptember 07. 16:00, hétfő | Helyi
Forrás: Bágyogszovátért Egyesület

Show-tánc tábort rendeztek Bágyogszováton

Show-tánc tábort rendeztek Bágyogszováton

Szórakozva tanultak, tanulva szórakoztak.

A nyári szünet utolsó hetében nagy sikerű tábort szervezett a show-tánc csoport Bágyogszováton. Az első alkalommal megszervezett rendezvényen a 30 táborlakó főképp általános és középiskolás korosztályt képviselte. Az öt nap során kiváló előadók tanítottak, érdekes, izgalmas és szórakoztató programok váltogatták egymást.

Táncművész pedagógusoktól, ma is aktív táncosoktól (Kozma Eszter, Hevesi Anna, Baraksó Péter, Orbán Andrea, Prok Nikoletta, Lassú Zsolt) tanulhattak a fiatalok, kézműves foglalkozást vezetett Benszkiné Kiss Anikó, csapatépítő tréninget tartott Nagy Mónika. A tábor zárásaként közönség előtt mutatták be az egy hét alatt tanultakat.

A szervező-táborvezető Szabó Szilviának több szülő is segített a mindennapi feladatok megoldásában.A táncosok köszönetet mondanak a helyi önkormányzatnak a helyszínek biztosításáért, a Queen vendéglőnek a finom ebédekért.

A csoport 2007-ben alakult Bodonhelyen, majd az idei évtől bágyogszováti székhellyel egyesületet alakítottak Starlight Dance SE néven. Az egyesület elnöke Szabó Szilvia, alelnöke Farkas Boglárka, titkára Kausits Veronika. A három korosztályos bágyogszováti csoporton kívül Rábacsécsényben, Rábaszentmihályon, Kónyban, Enesén is tanít fiatalokat a show-tánc elemeire Szabó Szilvia. Előadásaikban többféle (klasszikus -és modern balett, jazz, akrobatikus elemek, hip-hop) stílust alkalmaznak. Szinte az összes környékbeli településeken felléptek már különböző rendezvényeken. Az Inforábaköz képgalériáiban is többször feltűntek már a falunapokon bemutatott műsorukkal.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:00, vasárnap | Helyi

Vegyszeres gyomirtás a Csorna-Pápa vasútvonalon

Felhívás

2024. Április 27. 19:00, szombat | Helyi

Magyarországon hetente egy nő hal meg kapcsolati erőszak miatt

Rengeteg téves sztereotípia kapcsolódik a családon belüli erőszakhoz.

2024. Április 27. 16:00, szombat | Helyi

Közzétették a csornai termálfürdő árlistáját

A termálfürdő június elsején nyit.

2024. Április 27. 13:00, szombat | Helyi

Idén is várják a gyerekeket a tűzoltótáborba

Ott a helyed, ha szeretnéd megismerni a tűzoltók munkáját és felszereléseit!