Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2018. Március 05. 13:00, hétfő | Helyi
Forrás: Bogyoszlói Férfi Dalkör

Sokszor segítettek már nótaszóval, a muzsika örömével

Sokszor segítettek már nótaszóval, a muzsika örömével

Most ők kérnek segítséget.

A Bogyoszlói Férfi Dalkör 2013-ban baráti társaságból alakult. Jelenleg 10 főből áll. 2018-ban szeretnének egy nagyszabású jubileumi ünnepséget szervezni.
Az 5 év alatt mind felvidéki, mind hazai dalkörökkel és citera zenekarokkal sikerült megismerkedniük, és nagyon jó baráti kapcsolatot kialakÍtani. Sok szereplési lehetőségek kaptak tőlük, és mindemellett élvezhették kedves vendégszeretetüket. Önálló civil szervezet lévén sajnos anyagi lehetőségeik nem teszik lehetővé, hogy mindezt viszonozni tudják nekik.

A dalkör főleg katona és népdalokat énekel, de műsorukba már egy operett csokor is bekerült. Több mint 120 fellépés van mögöttük, jártak Budapesten, Sopronban, Győrben, Csornán és a Felvidéken. A környező települések falunapi programjait is gyakran szÍnesÍtik. Tavaly eljutottak Abasárra, Magyarország legnagyobb katonadal fesztiváljára, ahol nagyon nagy sikert arattak.

Több alkalommal felléptek beteg kisgyermekek gyógyításának segítésére szervezett jótékonysági műsorokon, ahol a dalkör tagjai saját zsebükből adományoztak is. Jó viszonyt ápolnak a csornai Reménysugár- és a Csornai Vakok és Gyengénlátók Egyesületének tagjaival. A dalkör tagjai évek óta vállalják, hogy a környékbeli iskolák és óvodák gyermekeit Mikulás jelmezben meglátogatják, nem kis örömet okozva ezzel.

Most eljött az idő, hogy nekik lenne egy kis segÍtségre szükségünk. Amennyiben az Önök anyagi helyzete megengedi, hogy támogatni tudja az egyesület fennállásának 5 éves jubileumi ünnepségét, felajánlását szÍvesen fogadják. CégbÍróság által bejegyzett egyesületként működnek, bankszámlaszámuk a következő: 59500186-11114925, ide várják az adományokat.

A fellépéseik az interneten is megtekinthetők facebook oldalukon, a youtube videomegosztó portálon és az egyesület honlapján https://bogyoszloi-ferfi-dalor.webnode.hu/

Az önzetlen támogatásokat a dalkör előre is köszöni, és amennyiben nyilvánosan is köszönetet mondhatnak, élnek a lehetőséggel.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:00, kedd | Helyi

Eldőlt, hogy ki készítette tavaly a legjobb bort a Csornai Járásban

XI. Bágyogszováti Borverseny eredményei

2024. Április 23. 13:00, kedd | Helyi

Nevező csapatokat várnak a szili majális focikupájára

III. Mesevár Kupa

2024. Április 23. 09:00, kedd | Helyi

Átadták a Csornai Járásbíróság felújított épületét

Az épületben 1928 és 1976 között már működött bíróság.

2024. Április 22. 16:00, hétfő | Helyi

Az elmúlt héten 63 eseményhez vonultak a megyei hivatásos tűzoltó egységek

A 16. héten történt.