Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2017. Március 23. 16:00, csütörtök | Helyi
Forrás: saját

Szupermarketszemle

Szupermarketszemle

Itt a jó idő, három hét múlva húsvét, neki kell állni a tavaszi nagytakarításnak, elő kell készülni az ünnepre és a kertben is bőven akad tennivaló. Ezeket figyelembe véve szemléztük végig a szupermarketek akciós ajánlatait.

A Penny a nagytakarításhoz kínál most kedvező áron egy sor tisztítószert: a Vanish folteltávolító 31%-kal, az Ajax általános tisztítószer 23%-kal, a pamut felmosófej 27%-kal, a Blik mosogatószer koncentrátum 30%-kal, a Trendy univerzális kendő 20%-kal olcsóbb. Olcsóbban vehet lefolyótisztítót, vízlágyítót, ablak és üveg tisztítót, bútorápoló kendőt, szemeteszsákot, WC tisztítót, hideg zsíroldót.

Húsvétra dekorációs termékeket találunk, a kerti munkákhoz pedig különféle szerszámokat.


A Tesco már tele van húsvéti csokoládéval, érdemes végignézni a sort, mert vannak olyan termékek, amelyek kedvezőbb áron kaphatók, vagy plusz ajándékot adnak mellé.
A húsvéti sütéshez-főzéshez kínálnak darált diót, mákot, Rama margarin ajándék élesztővel, füstül sonkát és tarját, parasztsonkát, füstölt hátsó csülköt, kötözött combsonkát, tormát és mustárt.
36%-kal olcsóbb Tomi és a Surf mosószer, 33%-kal az Ariel mosószer és 20% kedvezményt adnak minden Nivea Care általános hidratáló krémre és az Oral elektromos fogkefékre.
Kiárusítás van a F&F termékekből, akár 50% kedvezménnyel is vásárolhat gyerek felsőket, férfi inget és pulóvert, női pulóvert, felsőket, pizsama szettet és házipapucsot.

A Spar egyet fizet kettő kap akció van a Persil mosóporra, mosószergélre és a mosókapszulára, a Vénusz vajvarázslatra , a Tolle tömlős sajtkrémre és a Somat gélre és mosogatógép tablettára. Olcsóbb az Ariel folyékony mosószer és a mosópárna 35%-kal, a folyékony Babaszappan utántöltő 25%-kal, a Vanish termékek 25%-kal, a Colgate termékek szintén 25%-kal.
Olcsóbb 20%-kal minden Canderel termék, és minden Lucullus dobozos fűszer. A Barilla szószok 41%-kal kerülnek kevesebbe.

A Lidl-ben a héten a húsvéti sütéshez kapunk segítséget: kedvező áron kínálják a búzafinomliszteket, kandírozott gyümölcsöket, marcipán masszát, porcukrot, háztartási kekszet, darált kekszet, gyümölcstorta lapot, tortabevonót, sütőlikőrt, tönköly búzalisztet, fondan sütibevonatokat, vanília rudat, aszalt gyümölcsöket, dekor tollat, tört magvakat.
Csokinyuszikból és tojásokból sincs hiány, mindenki válogathat kedvére. Húsvét alkalmából 3 bor együttes vásárlása esetén 20% kedvezményt adnak meghatározott termékekre.
A kerti munkákhoz most vásárolhat rotációs kapát, fűnyírót, metszőollókat, permetezőt, kerti szivattyút, locsolópisztolyt, műfűszőnyeget, tárolókat és napernyőt. Pecásoknak kínálnak horgásztáskát, horgászbot készletet, horgászorsót és horgokat, zsinórkészletet, merítőszákot, horgászbot tartót, műcsalit.
A ruházati soron sportoláshoz vásárolhatunk különféle darabokat: női sportnadrágot, melltartót, női-férfi futózoknit, pólókat, férfi sportnadrágot. Pólók, nadrágok, cipők lesznek kisebb és nagyobb gyerekeknek. Hétfőtől nagyobb méretben is kaphatók lesznek női és férfi ruházati termékek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 13:00, szombat | Helyi

Madárfiókát találtam, mit tegyek?

Útmutató szakértőktől.

2024. Május 04. 09:00, szombat | Helyi

Nyári alkotótábor gyerekeknek Beledben

Érdeklődni jelentkezni a művelődési házban lehet.

2024. Május 03. 16:00, péntek | Helyi

NAV-Mobil: ellenőrizze egyszerűen adószámláját!

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) mobilappjában pillanatok alatt ellenőrizheti adószámláját, azaz, hogy van-e tartozása, esetleg túlfizetése a NAV-nál.

2024. Május 03. 13:00, péntek | Helyi

Hétvégi programok a Rábaközben

Hova menjek? Mit csináljak?