Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2019. Február 12. 16:00, kedd | Helyi
Forrás: Castrum SC

Tatán léptek tatamira a kapuvári karatésok

Tatán léptek tatamira a kapuvári karatésok

Megkezdte a Castrum a 2019-es versenyszezont.

Tatán rendezték meg a VI. Renmei Kyokushin Karate Kupát. 26 egyesület 340 nevezője közt 24 Castrumos fiatal versenyzett, és remek eredménnyel kezdte meg a 2019-es Kyokushin karate versenyszezont. A kapuvári egyesület fiataljai 9 arany-, 9 ezüst- és 9 bronzérmet harcoltak ki.

Remek hangulatú, és mozgalmas versenyt tudhatnak maguk mögött a hétvégén a kapuváriak. A VI. Renmei Karate Kupára az ország szinte minden pontjáról érkeztek karatékák. KATA és KUMITE versenyszámban mérettették meg magukat a bírák előtt. A kapuvári Castrum SC 24 versenyzővel és egy bíróval (Pantelics Bence) képviseltette magát a hétvégén a tatai sportcsarnokban, mely színültig megtelt küzdősport rajongókkal.

KATA versenyszámban Serfőző Hanga Niobé aranyérmet, míg Németh János és Németh Virág ezüstérmet vívott ki korosztályában.
A formagyakorlat versenyt követően a fiatal versenyzők küzdelemben mérték össze tudásukat, majd az alábbi szép eredmények születtek:

Aranyérmesek: Serfőző Lia, Serfőző Zalán, Görgics Máté, Németh Jankó, Szücs Hanna, Fandák Ajándék, Endrődy Csongor, Csonka Lili

Ezüstérmesek: Németh Virág, Varga Csanád, Kovács Kitti, Babos Boglárka, Kogler Fanni, Kogler Zsófi, Fülöp Levente,

Bronzérmesek:Serfőző Hanga, Szücs Ákos, Szalai Márk, Szántó Ádám, Bacsó Márton, Horváth Nándor, Dobos Béla, Dobos Dóra, Szalai Kitti

- Öt tatamin zajlottak a küzdelmek. Az órám szerint 15 km-t tettem meg úgy, hogy Kovács Csaba mester aktívan segített az edzői munkában. Örülök, hogy ilyen szép eredményeink születtek, és képet kaphattunk arról, hogy a márciusi Diákolimpián kit indíthatunk, és még mennyi munka vár ránk. Volt részünk mosolyban és könnyekben is a nap folyamán, de annak örülök, hogy mindenki keményen odatette magát. Büszke vagyok a csapatra, és köszönjük támogatóinknak is a segítséget!- értékelte Sensei Pantelics Péter a Castrum edzője a szombati napot.

Címkék: karate, kyokushin

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 16:00, péntek | Helyi

Vadász nyári tábor gyerekeknek

Két turnusra lehet jelentkezni.

2024. Április 26. 13:00, péntek | Helyi

Hétvégi és május elsejei programok a Rábaközben

Hova menjek? Mit csináljak?

2024. Április 26. 09:00, péntek | Helyi

A Castrum 9 versenyzője 7 érmet hozott haza a Diákolimpiáról

56 klub 612 versenyzője küzdött.

2024. Április 25. 16:00, csütörtök | Helyi

Pörgesd fel az agyad!

Bűnmegelőzési játék a farádi iskolában.