Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2017. November 23. 10:00, csütörtök | Helyi
Forrás: Dr Czumbil Norbert

Újabb információk az elkerülőn bringázásról

Újabb információk az elkerülőn bringázásról

Pontos helyszín és időpont

Tegnapi cikkünkben megírtuk, hogy az átadás előtt álló M85-ös csornai elkerülőn is lesz kerékpáros túra. Azt ígértük, hogy amikor újabb információk jelennek meg, azokat is közzétesszük. Dr Czumbil Norbert szervező az esemény leírásában újabb részleteket közölt a gyülekezésről, indulásról, útvonalról.

Kedves Bringások!
Nagy örömmel értesítelek Benneteket, hogy minden rendben alakul. A gyülekezés a Farád-Jobaháza közötti felhajtó előtt lesz a kerékpárosúton. Terv szerint indulunk majd december 2-án 14 órakor a felhajtón át Győr irányába kb. 4,5 km-t a 27+300-as szelvényig, ahol megfordulva 4,5 km után hasonlóan térünk le az autópályáról. Figyelem: nem megyünk Sopron irányába! Ez nyugodt tempóban kb. 30 perc lesz. Csornáról az indulásig körülbelül 5km-t lehet számolni. Tapasztalataim szerint 10 éves kor feletti gyermekek teljesíteni tudják, ez alatti kicsiknél nem javasolnám. Hozzatok magatokkal valakit, legyen társatok, úgy mindig érdekesebb. A bringa legyen rendben, sisak és mellény, a megfelelő öltözet nagyon fontos. A KRESZ szabályokat tartsátok be, udvariasan és egymásra figyelve óriási élményben lesz részetek.

Ne feledjétek, hogy ez egy óriási baráti társaság, közös bringázás. Mindenki saját felelősségére indul. Szuper szervezés vagy zene nem lesz, de ezért kárpótol majd, amit átélünk. Futva, vagy egyéb járművel való teljesítés sajnos nem lehetséges. Itt Csornán hasonló többet nem lesz, úgyhogy szeretettel várok mindenkit! Ha kérdésetek lenne, írjatok!
Osszátok, terjesszétek a hírt, hadd mozogjon aki tud!
Üdvözlettel
dr. Norbert Czumbil

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 09:00, péntek | Helyi

A Castrum 9 versenyzője 7 érmet hozott haza a Diákolimpiáról

56 klub 612 versenyzője küzdött.

2024. Április 25. 16:00, csütörtök | Helyi

Pörgesd fel az agyad!

Bűnmegelőzési játék a farádi iskolában.

2024. Április 25. 13:00, csütörtök | Helyi

Állásbörze - a legújabb állásajánlatok

A heti Szuperinfóból

2024. Április 25. 09:00, csütörtök | Helyi

A megengedett sebesség duplájával ment a Speedmaraton megyei nyertese

Speedmarathon