Városlista
2018. augusztus 17, péntek - Jácint

Hírek

2018. Augusztus 08. 10:00, szerda | Helyi
Forrás: Vé-Feszt

Újra lesz Vé-Feszt, de ezúttal másképp

Újra lesz Vé-Feszt, de ezúttal másképp

Piknik Vásárosfalun most hétvégén

- Volt szép 20 évünk rengeteg örömmel, jó zenekarokkal, hatalmas bulikkal, mindemellett a magunk részéről iszonyat sok munkával és nem utolsó sorban kiadással- írták a Vé-Feszt szervezői a 2018-as fesztivál Facebook eseményének leírásában. Nem szeretnénk ezt úgy csinálni, hogy belefásulunk, hogy mi már nem élvezzük a dolgot, és csak a munkát látjuk benne. Így az idei évben – kicsit kísérleti jelleggel – egy új irány jelöltünk meg, aminek neve Vé-Feszt Piknik.

Lassan 10 éve a szervezők minden évben úgy gondolták, hogy jövőre már nem lesz fesztivál, aztán mindig lett. Idei évtől azonban a Vé-Feszt eddigi formájában már tényleg nem kerül megszervezésre. Viszont teljesen elengedni sem akarják, így született meg az új koncepció.

Idén teljesen más lesz a Vé-Feszt, nem lesz nagyszínpad és sok zenekar, de lesz zene, tánc, finom ételek és hideg italok, és ha tényleg sokaknak hiányzik ez a rendezvény, és elmennek Vásárosfaluba piknikezni, akkor a jó társaság is adott. Lehet közösen sütni-főzni, enni-inni, táncolni, feküdni a fűben.

Ehhez persze némi program támogatást is adnak, hogy ne csak a madárcsicsergés meg a kakasok kukorékolása legyen az alapzaj (bár az se rossz). 2018. augusztus 10-én pénteken egy határok nélküli baráti találkozó keretében a méltán legendás székesfehérvári szuperhős, DJ Zöld tolja a talpalávalót szenvedéllyel teli, sajátos, eklektikus stílusában. 11-én, szombaton, a szokott helyszínen (a Pajta alatt) pedig fellép Sam „Redbreast” Wilson (hill country blues), a The Bits (Beatles tribute), és utána a Hoppáré rántja talpra az addig lustálkodókat.

A rendezvény természetesen továbbra is ingyenes.

Címkék: koncert, piknik, Vé-Feszt

Ezek érdekelhetnek még

2018. Augusztus 16. 16:00, csütörtök | Helyi

Kórházba került az elektromos rollerrel balesetet szenvedett gyerek

Figyeljünk az önfeledten vakációzó gyermekeink biztonságára!

2018. Augusztus 16. 13:00, csütörtök | Helyi

Állásbörze

Legújabb állásajánlataink

2018. Augusztus 16. 08:22, csütörtök | Helyi

Elkészült Vitnyéd óvodájának infrastrukturális fejlesztése

A beruházást teljes egészében az Európai Unió 39,02 millió forintos támogatása finanszírozta.

2018. Augusztus 15. 16:00, szerda | Helyi

Pályakezdő szakácsot vagy konyhai kisegítőt keresnek a beledi óvodába

Álláspályázat