Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2015. Október 29. 18:00, csütörtök | Helyi
Forrás: saját

Vállalja-e a vitát a miniszterhelyettes?

Vállalja-e a vitát a miniszterhelyettes?

Nyilvános vitára hívták ki Dr Nagy István államtitkárt az állami földek eladásáról.

Sajtótájékoztatót tartott Beke Károly, az MSZP elnökségének tagja, megyei elnökhelyettes és Kovács Tamás, az MSZP mosonmagyaróvári elnöke .

- Úgy tűnik, a Fideszt nem térítheti el senki rossz döntésüktől.- kezdte Beke Károly. Eldöntötték, hogy elrabolnak 300 milliárd forint értékű termőföldet közös vagyonunkból, és odaadják a barátaiknak. Szerintünk ez rendkívül rossz döntés. Olyan, amely hatalmas csalódásokat fog okozni a magyar gazdáknak és a magyar vidéknek.

Hiába a rengeteg kritika, a Fideszt nem lehet eltéríteni a nagy fideszes földlopástól. Ha viszont ténylegesen annyira jónak tartják a politikájukat, megvédik azt a nyilvánosságban is. Erre biztosítunk most lehetőséget Dr. Nagy Istvánnak, Mosonmagyaróvár és térsége jobboldali országgyűlési képviselőjének, a Földművelésügyi Minisztérium miniszterhelyettesének.

Ha van benne elég bátorság, eljön 2015. november 5-én 18 órára Mosonmagyaróvárra, és egy sajtó nyilvános vitán vállalja álláspontját. A semlegesség érdekében, felkérjük a helyi médiumokat: moderálják a vitát.

- Mi biztosan ott leszünk! - folytatta Kovács Tamás. Azért, hogy elmondjuk a térségbeli gazdáknak és az érdeklődőknek, mennyire rossz döntést hozott a Fidesz. Abban csak bízni tudunk, hogy a miniszterhelyettesnek van elég bátorsága ahhoz, hogy 5 év után először vállalja a helyi vitát.

Ha pedig nincs, akkor csak figyelmeztetni tudjuk az október 26-i parlamenti vitán elmondott szavaira: a Fidesz-KDNP frakcióban ülnek azok a képviselők, akiket közvetlenül egyéni választókerületből juttattak be az Országgyűlésbe. Az ő szavaival élve „az a megbízás, az a teher, amely egy egyéni képviselő vállán van, mégiscsak nagyobb, és nagyobb felelősséggel bír”, mint másoké.

Éppen ezért szólítjuk fel a miniszterhelyettest: vállalja a felelősséget döntéseikért! Vállalja be a nyilvános vitát! Mi várni fogjuk!- erősítették meg elhatározásukat a szocialista politikusok.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 16:00, szerda | Helyi

Vitnyéden is összeszedték a szemetet

Te Szedd!

2024. Május 01. 13:00, szerda | Helyi

Lomtalanítás Rábatamásiban

Hulladékot csak rábatamási lakcímmel rendelkező személy adhat le.

2024. Május 01. 09:00, szerda | Helyi

Május egytől új nyitvatartással látogathatók a nemzeti park bemutatóhelyei

Lászlómajor Bemutató Majorság és az öntésmajori Hanság Élővilága Kiállítás.

2024. Április 30. 16:00, kedd | Helyi

Útlezárás és parkolási korlátozás Csornán a majális miatt

Felhívás