Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2013. Augusztus 13. 13:50, kedd | Bulvár
Forrás: MTI

Visszavették a pásztorórázó rendőrt, mert szex közben is elérhette fegyverét

Visszavették a pásztorórázó rendőrt, mert szex közben is elérhette fegyverét

Visszavetette állásába a rendőrség Nagy-Britanniában azt a rendőrt, aki szolgálat közben szeretkezett, és ezért menesztették közvetlen felettesei. Az indoklás szerint a rendőr nem lépett ki nadrágjából, és szolgálati fegyverét szükség esetén bármikor megragadhatta.

A pásztorórázó rendőr, a 36 éves Shaun Jenkins természetesen szolgálat közben múlatta az időt egy férjes asszonnyal a saját otthonában, miközben társa kint várt a járőrautóban. A feleség férje tudomást szerzett a dologról, és bosszúból feljelentette a rendőrt feletteseinél, akik elbocsátották Jenkinst. A rendőr azonban fellebbezett a döntés ellen és nyert. A visszavételét elrendelő hivatalos rendőrségi jelentés hangsúlyozta, hogy Jenkins töltött oldalfegyvere akkor is a nadrágjához volt csatolva, amikor azt ő bokáig letolta, és hogy a rendőr szex közben is állandóan figyelte rádió-adóvevőjét, hogy riasztás esetén azonnal akcióképes lehessen.
A pásztoróra még 2010-ben történt. Jenkins egyébként szextettje előtt számos kitüntetést kapott bátorsága elismeréseként - adta hírül a The Daily Mirror című brit lap.

Címkék: színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 14:10, kedd | Bulvár

Böde Dániel folytatja pályafutását

Meghosszabbította szerződését Böde Dániel, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC támadója, aki így a 19. élvonalbeli szezonjára készülhet a nyáron.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.