Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2017. Január 14. 09:00, szombat | Helyi
Forrás: saját

25 éve a hirdetők és az olvasók szolgálatában

25 éve a hirdetők és az olvasók szolgálatában

25. évfolyamát köszöntette médiapartnerünk a Szuperinfó.

Az elmúlt negyedszázadot így összegezték a lapban:

25. Hihetetlenül jó érzés leírni ezt a számot. Jóleső érzés visszagondolni a kezdetekre, amikor velünk együtt nagyon sok vállalkozás indult útjára. Úttörőként, szinte a semmiből, egy villanyírógéppel és egy jó ötlettel vágtunk bele reklámújság kiadásába egy olyan időszakban, amikor még senki sem tudhatta, hogy mi is lesz, mi lehet ebből. A kezdeti bizonytalanságban együtt tanultuk meg partnereinkkel, hogy hogyan kell és mit érdemes hirdetni.

Az egyszínű, alig pár oldalas lapok és a kiadás technikai körülményei az elmúlt 25 év alatt rengeteget fejlődtek. A Szuperinfó Országos Laphálózat tagjaként ma már sokkal szebb és tartalmasabb lapot juttatunk el az önök otthonába, amelyekben 100% hasznos információ található hétről hétre.

Családi vállalkozásként jutottunk el idáig, tulajdonosunk nem egy erős multi cég és nem közpénzen tartjuk fenn magunkat. Tevékenységünk átlátható, mi minden héten vizsgázunk, amikor 24.000 otthonban olvassák lapunkat.

25 éve dolgozunk együtt a térség vállalkozásaival, akiknek mindig megbízható és korrekt partnerei voltunk és leszünk. Ezt igazolja az a tény, hogy hirdetőink nagy része rendszeresen vagy folyamatosan igénybe veszi szolgáltatásainkat. Mi a hosszú távú és megbízható üzleti kapcsolatokban hiszünk, amely mindkét fél számára megfelelő eredményt biztosít. Nem hiszünk az óriási árengedményekben, mert az a piaci törvények szerint, belátható időn belül a vállalkozás végét jelentené, nekünk pedig hosszú távra szóló terveink vannak.

Jelenleg 7 főállású munkatárs dolgozik nálunk a lehető legkorszerűbb technikai háttérrel. Lapunkat folyamatosan fejlesztjük, lépést tartunk az aktuális trendekkel, így az olvasói és hirdetői visszajelzések alapján a jövőben is olvashatnak különböző témájú cikkeket, mellékleteket a Szuperinfó hasábjain.

A Szuperinfó mellett foglalkozunk online marketinggel, készítünk weboldalakat, üzleti facebook oldalakat, üzemeltetjük az infoRábaköz.hu térségi online hírportált, kínálunk hirdetési felületet villanyoszlopokra szerelhető táblákon. (Teljes tevékenységi körünket weboldalunkon találja meg: inforeklam.hu)

Egyetlen dolog nem változott a 25 év alatt: ma is meghatározó szerepet töltünk be az olvasók és a hirdetők közötti kapcsolatban, mi vagyunk az egyetlen ingyenes hirdetési hetilap, amelyik 25 éve juttatja el az információkat a hirdetőktől az olvasókig. Nagy büszkeség ez számunkra, de pontosan tudjuk, hogy ezt csakis önökkel, hirdető partnereinkkel és kedves olvasóinkkal érhettük el. Köszönjük, hogy bíznak bennünk, köszönjük, hogy keresik, várják lapunkat.

Munkatársaim nevében is köszönöm,hogy kitartanak mellettünk, ígérjük, hogy bizalmukat a jövőben is megszolgáljuk.

Tárkányi Mária
felelős kiadó-ügyvezető

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 16:00, péntek | Helyi

NAV-Mobil: ellenőrizze egyszerűen adószámláját!

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) mobilappjában pillanatok alatt ellenőrizheti adószámláját, azaz, hogy van-e tartozása, esetleg túlfizetése a NAV-nál.

2024. Május 03. 13:00, péntek | Helyi

Hétvégi programok a Rábaközben

Hova menjek? Mit csináljak?

2024. Május 03. 09:00, péntek | Helyi

Több vonalon is vonatpótló buszok járnak hétfőtől

Indulás előtt tájékozódjon!

2024. Május 02. 16:00, csütörtök | Helyi

Rábatamási határában teljesítette apja végakaratát az egykori amerikai katona lánya

Mi történt a világháborúban az amerikai bombázóval Rábatamási fölött?