Városlista
2024. május 11, szombat - Ferenc

Blog | Gluténmentes övezet

2014. Március 19. 17:48, szerda

No copy!

No copy!

Ilyen is megesik, de többet nem fog!!!

Ma egy igen érdekes dologgal szembesültem! A facebookon található összeszokott gluténmentes kis csoportom egyik kedves tagja hívta fel a figyelmemet arra, hogy egy korábban elkészített gluténmentes süteménye amit feltöltött az amúgy zárt csoportba, egyszercsak szembe jött vele az interneten... Aztán nem csak egy, hanem még egy és még sok ilyen fotóra és receptre bukkantunk a "virtuális" barátnőimmel és barátaimmal! Kicsit nyomoztunk és hamarosan meg is lett az illetékes, aki egy nagyon egyszerű és egyben könnyű ctrl-C - ctrl-V billentyűkombinációval lenyúlta az én blogomra feltöltött saját készítésű receptemet a saját fotóimmal együtt!!!

Csak hogy szemléltessem, itt az oldal (jó sokat kell görgetni, kb. a közepén található az én annyira imádott habos-diós rolnim)!

Itt pedig az én blogom, ahova korábban feltöltöttem.

Minden szóról szóra ugyan az, a képek is! Bosszantó, meg kell hogy mondjam.. Vigye a receptet, jelölje meg a forrást, süsse meg és fotózza le. Szóval vannak határok, de ez szerintem azon is túl van már!

Ezentúl jobban figyelek a feltöltött dolgaimra! Én csak a saját fotóimat hoztam eddig és hozom ezután is ide! Nem ékeskedem más tollával és ezt ajánlom annak is figyelmébe, aki kérés nélkül lenyúlta a teljes blogbejegyzésemet!

Véleményed van? Szólj hozzá!

További bejegyzések a blogban

2016. Március 15. 10:43, kedd | Gluténmentes övezet

Sütőporos kifli 35 perc alatt

2016. Március 10. 10:13, csütörtök | Gluténmentes övezet

Málnás brownie torta glutén-és tejmentesen

2016. Március 03. 14:13, csütörtök | Gluténmentes övezet

Sajtos rúd glutén és laktózmentesen