Városlista
2022. június 25, szombat - Vilmos

Cégregiszter | Üzleti szolgáltatások

Dobos-Ház Ingatlankezelő Kft.

9300 Csorna, Széchenyi tér 2.

Ingatlanirodánk új helyre költözött Csornán a Széchenyi tér 2. szám alá.

Fő működési területünk a csornai, valamint a Csorna környéki ingatlanok közvetítése. Elsősorban a minőségi lakóingatlanok adásvétele és bérbeadása, valamint társasházak közös képviselete adják tevékenységünk alapját. 2003 óta állunk teljes körű szolgáltatással, megbízható, diszkrét, gyors ügyintézéssel az Önök rendelkezésére. Nagy adatbázissal rendelkezünk úgy a keresés, mint a kínálat terén.

Ha Ön ingatlant kíván eladni, nem kell idejét vesztegetnie a kíváncsiskodó, tájékozódó lakásnézőkre való várakozással, felesleges hirdetésekkel, tiszteljen meg bennünket megbízásával! Irodánk megszűri a potenciális vevőket, megismeri pontos igényüket, tájékoztatja őket az Ön ingatlanáról, hisz pontosan ismeri azt, így Önhöz csak a megfelelő vevőt visszük el, optimális esetben csak azt az egyet! Megegyezés esetén ügyvédet és hitellehetőséget is tudunk ajánlani.

Teljes körű szolgáltatásunkkal így lesz egyszerű, és nem rémálom az adás-vétel lebonyolítása az Ön számára!

Irodánk vállalja ingatlanok bérbeadását, a szerződéskötéstől a havi ügyintézés bonyolításáig.
Jelenleg 87 ingatlan bérbeadására van megbízásunk.
Tartjuk a kapcsolatot a bérbeadóval, a bérlővel, egyaránt képviselve mindkét fél jogait.
A bérbeadónak semmi dolga nincs az igatlanával kapcsolatban, mint felvenni a bérleti díjat.
Irodánk vállalja a közüzemi számlák fizetését, a karbantartók, szerelők felkutatását, az ingatlan felügyeletét.

Vállaljuk társasházak számára a közös képviselői tevékenységgel összefüggő feladatkör magas minőségű ellátását. A társasházkezelői feladatokat megszervezzük, irányítjuk és ellenőrizzük. Ennek során árajánlatot kérünk be több szolgáltatótól, az ajánlatokat kiértékeljük és kiválasztjuk a legkedvezőbbet, majd megkötjük a szerződést a lakóközösség felhatalmazása alapján.

Biztosítjuk a munkavégzés feltételeit és az elvégzett munka minőségi és műszaki ellenőrzését követően az elvégzett tevékenységet kifizetjük.

 • megszervezzük az épület közös helyiségeinek a takarítását
 • megszervezzük a szemételszállítást
 • az ingatlan körüli határoló járdák takarítását és fagymentesítését
 • a riasztó rendszer kiépítéséhez és üzemeltetéséhez szolgáltatói szerződést kötünk
 • az automata kapu és a garázsajtó üzemeltetéséhez szolgáltatót keresünk, szerződést kötünk
 • megszervezzük a kert gondozását és öntözését

Műszaki szolgáltatásaink

Köztudott, hogy szakszerű és rendszeres, gondos karbantartás nélkül az ingatlan értéke jelentősen csökken. Ezért is tartjuk kiemelten fontosnak a műszaki szolgáltatásaink körébe tartozó tevékenységeket. A rendszeres és dokumentált műszaki bejárások, a törvényileg kötelező vizsgálatok elvégeztetése, a felújitási, karbantartási javaslatok megtervezése elengedhetetlen az állagmegóváshoz. A felújítási pályázatok elkészítése, a kivitelezők versenyeztetése valamint az általuk elvégzett munkák ellenőrzése pedig az értéktartáshoz járul hozzá. A hibaelhárítások soron kívüli kezelése és a társasház mindennapos működéséhez tartozó feladatok (takarítás, kertgondozás stb.) megszervezése pedig a házban élők mindennapjait könnyíti meg.

Jogi szolgáltatásaink

Amennyiben megbízást kapunk rá, elkészítjük a társasház működésére vonatkozó szabályzatokat (Szervezeti és Működési Szabályzat, Házirend) biztosítva ezzel a kulturált egymás mellett élés körülményeit. Szükség esetén intézzük a társasházzá alakítást, az Alapító Okirat módosítását. A lakóközösség határozatait dokumentáljuk és a végrahajtásukról gondoskodunk. Képviseljük a lakóközösséget külső, harmadik féllel szembeni peres ügyekben, valamint a közösség érdekeit sértő (pl. a közös költséget nem fizető) tulajdonostársakkal szemben. Érvényesítjük a közös tulajdont érintő szavatossági jogokat, továbbá megkötjük és gondozzuk a vállalkozói, szolgáltatói szerződéseket.

Pénzügyi szolgáltatásaink

A takarékosságot és ellenőrizhetőséget szem előtt tartva elkészítjük a társasház éves és középtávú gazdálkodási tervét. A lakóközösség által elfogadott tervek alapján gazdálkodunk a közös vagyonnal.

Szolgáltatások, tevékenység, termékek

 • ingatlan felértékelése, hivatalos értékbecslés
 • adásvételi szerződés (ügyvédi ellenjegyzéssel, Földhivatali ügyintézéssel)
 • bérleti szerződés elkészítése
 • társasházak közös képviselete
 • tanácsadás befektetési-, adó-, illeték-, és lakáshitel ügyekben

kapcsolat