Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2021. Május 07. 08:59, péntek | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: mti

Ketten meghaltak közlekedési balesetben Celldömölknél

Ketten meghaltak közlekedési balesetben Celldömölknél

Ketten meghaltak, többen megsérültek egy közlekedési balesetben Celldömölk és Mersevát között csütörtök délután. A helyszínelés és a műszaki mentés befejeztével késő este feloldották az útlezárást

- közölte a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon. Azt írták: a balesetben autóbusz és személygépkocsi karambolozott, utóbbi vezetője és utasa a helyszínen meghalt, a sérülteket kórházba vitték.

Balogh Eszter, a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta, hogy az ütközéskor az autóbusz az oldalára borult, a közútra nagy mennyiségű gázolaj és hűtőfolyadék ömlött.

A MTI úgy tudja, hogy a busz 15 utasa közül 2 súlyos, 12 pedig könnyebb sérülést szenvedett.

A vaol.hu Vas megyei hírportál információja szerint a busz egy sárvári üzem járata volt, a gyár pápai és Pápa környéki dolgozóit vitte haza a délelőttös műszak után.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 13:52, péntek | Belföld

Folytatja a terjeszkedést az OTP

Az OTP Bank tavaly minden korábbi eredményét felülmúlta, a megkezdett építkezést és terjeszkedést a következő években is folytatja - mondta pénteken Budapesten, a társaság éves közgyűlésén az OTP Bank elnök-vezérigazgatója.

2024. Április 26. 13:50, péntek | Belföld

KSH: márciusban 6413 gyermek született, 10 524 ember halt meg

2023 márciusához képest a születések száma 10, a halálozásoké 13, a házasságkötéseké 1,9 százalékkal csökkent - tájékoztatta a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken az MTI-t.

2024. Április 26. 13:48, péntek | Belföld

Megkezdődött Paks 2 reaktortartályának gyártása Szentpéterváron

Ez igazi mérföldkő a paksi bővítés szempontjából - jelentette be a tárca közlése szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken Budapesten.

2024. Április 26. 06:47, péntek | Belföld

432 forint osztalékot fizet a Richter részvényenként

Megszavazta a Richter Gedeon Nyrt. csütörtökre összehívott éves közgyűlése az igazgatóság osztalékfizetési javaslatát - olvasható a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján csütörtökön közzétett közgyűlési határozatokban.