Városlista
2020. július 12, vasárnap - Izabella

Hírek

2011. November 08. 14:18, kedd | Sport
Forrás: mno.hu/MTI

10-15 százalékos halláskárosodás Balzsaynál

10-15 százalékos halláskárosodás Balzsaynál

Még augusztusi mérkőzését követően maradandó halláskárosodást szenvedett Balzsay Károly, a Boksz Világszövetség (WBA) nagyközépsúlyú világbajnoka – írta keddi számában a Blikk.

A napilapnak a 32 éves Balzsay elmondta, hogy az ukrán Sztaniszlav Kastanov elleni győztes címmérkőzése második menetében ellenfele úgy eltalálta jobb fülét, hogy beszakadt a dobhártyája. „A dobhártyagondomat orvosolták, de közben kiderült, hogy egyéb sérülés is érte a belső fülemet – nyilatkozta az Universum bokszolója. – Az úgynevezett csigában elhelyezkedő mikroszkopikus szőrsejtek is károsodtak, ami viszont már annyira mélyen van, hogy a doktorok nem tudnak mit kezdeni vele. Tíz-tizenöt százalékos a halláskárosodás a jobb fülemben, és az állandó sípoló hang is megmaradt, úgy néz ki, hogy most már tartósan.”

Balzsay várhatóan jövő tavasszal védheti meg világbajnoki címét, a tervek szerint klubtársa, Dimitri Sartison lehet az ellenfele.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 09. 14:39, csütörtök | Sport

Rallycross: World Premiere 2020

Kedves versenyzők, szurkolók, sportbarátok!

2020. Július 09. 10:13, csütörtök | Sport

Gender Racing Team – Salzburgring Motorsport Festival

Fesztivállal indul a versenyszezon!

2020. Július 08. 07:01, szerda | Sport

Apa és fia egy raliautóban

Két év kihagyás után jó volt újra látni Vadkutyát azaz Nedecki Lászlót az Integra Group Rally-n. Tette ezt egyszem fiával a kisvadkutyával ifj. Nedecki Lackóval.

2020. Július 03. 08:07, péntek | Sport

Kiderült, hogy ki a legértékesebb magyar sportoló - TOPLISTA

A Forbes magazin magyar kiadásának felmérése alapján továbbra is, immár hatodik éve a háromszoros olimpiai bajnok úszó, Hosszú Katinka a legértékesebb magyar sportoló.