Városlista
2019. június 17, hétfő - Laura

Hírek

2019. Április 16. 16:00, kedd | Helyi
Forrás: Castrum SC

19 évesen bronzérmes a felnőtt Karate EB-n Bán Lili

19 évesen bronzérmes a felnőtt Karate EB-n Bán Lili

29 ország legjobb felnőtt shinkyokushin karatékái mérték össze tudásukat a 2019-es Shinkyokushin Karate Európa Bajnokságon Litvániában.

Április 13-14-n Litvánia fővárosa Vilnius látta vendégül Európa karatékáit a 2019-es felnőtt Európa Bajnokságra. Minden ország 2 fővel képviseltethette magát kategóriánként, így elég jelentős mezőny gyűlt össze főleg a férfi kategóriákban. Ezért az Európa Bajnokságot a litván szövetség két naposra szervezte, és bonyolította le, szinte óramű pontossággal.

Bán Lili a tatai felnőtt Magyar Bajnokságon megszerzett ezüstérmével kvalifikálta magát az induló nemzeti válogatottba, ahol a felnőtt női -60 kg-os kategóriában harciasan a dobogó harmadik fokáig küzdötte magát.

A felnőtt férfi KATA kategoriában szintén 19 esztendős Kránitz Mátyás, a soproni Kamikaze versenyzője, a legjobb 8 közé jutott. (edzője Polacsek Zoltán)

- Lilit az elődöntőben egy azeri karatés tudta megállítani a hosszabbításokat követően, bírói döntéssel. Végig nagyon keményen harcolt, még akkor is, mikor már biztos volt a dobogós helyezésében. Látszott rajta, hogy szeretné csillogóbbra váltani az érmet, ami sajnos most még nem sikerült, de fiatalsága és a tatamin mutatott elszántsága még rengeteg nemzetközi sikert rejt magában. - értékelte Lili teljesítményét sensei Pantelics Péter a Castrum edzője.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Június 17. 09:00, hétfő | Helyi

Véradás a Rábaközben

Egyetlen véradással három beteg emberen segíthet.

2019. Június 17. 06:00, hétfő | Helyi

Hol lesz a héten áramszünet a Rábaközben?

Hálózatkarbantartás miatt lesz áramszünet.

2019. Június 16. 10:19, vasárnap | Helyi

Police Coffee - kávé mellett beszélgettek a rendőrök a járókelőkkel a vagyonvédelemről Csornán

A megyei rendőr-főkapitányság és a csornai Rendőrség bűnmegelőzési szakemberei a Szent István téren várták az érdeklődőket.

2019. Június 15. 10:00, szombat | Helyi

Nyári időszakban a gyorsabb az ügyintézés, rövidebb a várakozási idő

Legyen harminc percünk a biztonságért!