Városlista
2023. január 28, szombat - Károly,

Hírek

2022. Május 27. 14:07, péntek | PR
Forrás: 24/7

3 mozifilm inspirálta nyerőgép, amelyeket élő kaszinó oldalakon is lehet játszani

3 mozifilm inspirálta nyerőgép, amelyeket élő kaszinó oldalakon is lehet játszani

Az online kaszinók nyerőgépes kínálata rendkívül sokrétű.

Szinte nincs is olyan téma, amelyik ne jelenne meg ezeknek a játékoknak a tematikájában. Ma már léteznek nyerőgépek például egyiptomi vagy távol-keleti témában. Emellett számos olyan kaszinó is van, mint például a https://betinia.com/hu/games/live-casino, amelyek filmes tematikájú nyerőgépeket, vagy akár élő kaszinó játékokat is kínálnak.

Látható tehát, hogy egy ilyen szolgáltató kínálata rendkívül széles körű lehet. A fent is említett filmes nyerőgépes játékok azonban sokszor külön rajongótáborral rendelkeznek. Ezeket úgy készítik el, hogy a szimbólumokban, a megjelenítésben és a hanghatásokban is az alapjául szolgáló filmet eleveníti meg. Az alábbiakban bemutatunk három olyan nyerőgépes játékos, amelyek valamilyen nagy sikerű mozi sikeren alapulnak.

Jumanji

A Jumanji című játék a film eredeti, 1995-ös változatán alapul, amelynek Robin Williams, Kirsten Dunst és Bonnie Hunt voltak a főszereplői. A játék kivitelezése során próbáltak minél inkább hűek maradni a film eredeti változatához, ennek megfelelően a tematika is ugyanaz. Ez pedig nem más, mint egy természetfeletti társasjáték, amely a dzsungel veszélyeivel rendelkezik, például különféle vadállatok formájában.

Az online nyerőgép változatban ezek a vadállatok a szimbólumokon jelennek meg. Található itt orrszarvú, krokodil vagy éppen pelikán is. Olyan bónuszkörök is találhatóak a nyerőgépen, amelyet a filmes cselekménynek megfelelő történések aktiválnak. A nyerőgépnek azonban nemcsak a grafikája idézi meg a filmet, hanem a hanghatásai is.

Szellemirtók

A nagy sikerű film eredeti változatát 1984-ben mutatták be a mozikban. Bár azóta hosszú idő eltelt, a filmnek még mindig hatalmas rajongótábora van. A film főszereplői voltak Sigourney Weaver, Dan Aykroyd és Bill Murray, nem is csoda, hogy ekkora sikert aratott.

A film cselekményében parapszichológiai professzorok állnak, akik szellemektől és kísértetektől szabadulnak meg. A nyerőgép készítője, az IGT ennek a filmnek a népszerűségét lovagolta meg, csúcsminőségű grafikával és hangzással. Természetesen a szimbólumok tökéletesen idézik meg a filmet, illetve a bónusz funkció sem hiányozhat. Ez a nyerőgép szinte minden olyan online kaszinó oldalon elérhető, ahol a szolgáltatások nagy választékát kínálják, beleértve a nyerőgépeket, asztali játékokat és az élő kaszinó játékokat.

Gladiátor

A Gladiátor egy ikonikus filmnek számít, amely több Oscar-díjat is nyert. Erre alapozva alkotta meg a Playtech a hasonló nevű nyerőgépét, amely számos, nyerőgépeket és élő kaszinó játékokat kínáló oldalon elérhető. A nyerőgép, akárcsak a film, legendássá vált. Ez többek között köszönhető egyrészt a film kiváló átültetésének a nyerőgépre, másrészt pedig a vonzó progresszív jackpotnak.

Összegzés

A filmes témákat feldolgozó nyerőgépek számos kaszinó oldalon elérhetőek. Sok esetben pedig az is elmondható, hogy tematikus nyerőgépes és élő kaszinó játékok mellett ezek számítanak a legnépszerűbb kategóriáknak. Ezek a nyerőgépek mindig rendkívül jó minőségűek, hiszen csak így tudják a rajongókat magukhoz vonzani. Ez általában mind a megjelenésben, mint a hanghatásokban, mind pedig a bónuszkörökben megjelenik.

Címkék: film, mozi, nyerőgép

Ezek érdekelhetnek még

2023. Január 26. 18:37, csütörtök | PR

Díjat nyert a VALMAR #challenge

Tavaly ősszel látott napvilágot a #stabiloszinesszavak kihívás a TikTokon, amellyel kéz a kézben megszületett a VALMAR egyik legújabb dala.

2023. Január 25. 15:50, szerda | PR

K&H: 460 százalékos növekedést értek el a fiatalok

több mint 60 százalékkal nőtt az ifjúsági számlák száma három év alatt

2023. Január 25. 09:26, szerda | PR

Imádnivaló gyerekszoba: ötletek, amikkel feldobhatod a kis lurkód kuckóját

Habár egy párhónapos gyermek még nem igazán tudja értékelni a szép babaszobát, egy 1-2 éves már nagyon is igényli, hogy kis kuckója olyan legyen, amiben jól érzi magát.

2023. Január 06. 13:53, péntek | PR

K&H: a láthatatlan “pajzsot” is vinni kell a síeléshez

utasbiztosítással érdemes csak elindulni