Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2024. Január 20. 16:00, szombat | Helyi
Forrás: Szuperinfó Csorna-Kapuvár

35 év a vállalkozások és a Rábaköz szolgálatában

35 év a vállalkozások és a Rábaköz szolgálatában

35 éves a Szuperinfó laphálózat.

A 2024-es év egy jelentős mérföldkő a Szuperinfó Országos Laphálózat történetében, ugyanis ez év januárjában a 35. évfolyamát kezdi meg az egységes néven és azonos arculattal megjelenő ingyenes terjesztésű hetilaphálózatunk. Ez a magyar médiapiacon jelentősnek mondható életpálya tekintélyes hitelességet nyújt a meglévő, s a bennünket ezután választó hirdető partnerek számára. Egy nemrégiben készült országos kutatás szerint a hetilapok közül a Szuperinfó bizonyult a legolvasottabbnak.

Mi itt a Rábaközben 33 évvel ezelőtt elsőként kezdtünk ingyenes hirdetési lapot készíteni, a Szuperinfó Országos Laphálózathoz 32 évvel ezelőtt csatlakoztunk. Azóta minden hétvégén ott vagyunk a térség postaládáiban, jelenleg 44 településen terjesztjük lapunkat. Közvetlenül a rendszerváltás után együtt tanultuk az új vállalkozókkal a piacgazdaságot, a reklám módszereit és fortélyait. Mi voltunk az első helyi lehetőség, ami heti nyomtatott újság formájában segítette az új vállakozásokat abban, hogy megismerjék őket leendő vásárlóik, fogyasztóik.

Szintén mi voltunk az elsők a térségben, akik felismertük az online megjelenés fontosságát, ezért 2011-ben elindítottuk Inforábaköz néven ezt a portálunkat. Csakúgy, mint 20 évvel korábban az újságot, ezt a megjelenési formát is együtt tanultuk a vállalkozó partnereinkkel. Workshopokat, találkozókat rendeztünk nekik, ahol beavattuk őket az online megjelenés kezdeti lépéseibe. A portál után pedig jött a weboldalak készítése és a közösségi média használata.

Megbízható partnerei vagyunk a térség vállalkozásainak, intézményeinek. Mi a kiváló minőségű munkában, a korrekt, piaci alapú üzleti kapcsolatokban és az innovációban hiszünk, ebben látjuk a saját és partnereink jövőjét.

Köszönjük, hogy Ön is minket választott, hogy nálunk hirdet, hogy lapunkat olvassa.
Keresse a Szuperinfó aktuális heti számait postaládájában, bolti lerakó helyeinken, a bővített online kiadást pedig weboldalunkon vagy a facebook oldalunkon.
weboldal: www.inforeklam.hu
facebook: Szuperinfó Csorna-Kapuvár

Kérje lapunk online postázását, így minden csütörtökön az e-mail fiókjában landol a legfrissebb lapszámunk: www.inforeklam.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 19:00, szombat | Helyi

Magyarországon hetente egy nő hal meg kapcsolati erőszak miatt

Rengeteg téves sztereotípia kapcsolódik a családon belüli erőszakhoz.

2024. Április 27. 16:00, szombat | Helyi

Közzétették a csornai termálfürdő árlistáját

A termálfürdő június elsején nyit.

2024. Április 27. 13:00, szombat | Helyi

Idén is várják a gyerekeket a tűzoltótáborba

Ott a helyed, ha szeretnéd megismerni a tűzoltók munkáját és felszereléseit!

2024. Április 27. 09:00, szombat | Helyi

Egy győri nőnek 48 millió forintja bánta a hiszékenységét

Megint az AnyDesk alkalmazás! Az elkövetők most banki alkalmazottnak, majd rendőrnek adták ki magukat.