Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2015. Július 18. 13:59, szombat | Helyi
Forrás: saját

400 millió közös másodperc

400 millió közös másodperc

Olvasson minket mobil eszközökről is!

Megújult az InfoRábaköz oldal, aminek nem csak mi készítők, de az olvasók és üzleti partnereink is örülni fognak. 2011 február elseje óta üzemeltetjük az oldalunkat. Indulásunk óta a Google Alaytics statisztikái szerint majdnem két és félmilliószor látogattak el olvasóink az InfoRábaköz portálra hírekért, képekért, programajánlókért, cégregiszterünkben helyi vállalkozásokkal ismerkedve, vagy azért, hogy a napi menük közül kiválasszák, mit fognak aznap ebédelni, esetleg gluténmentes receptekért blogunkba. A két és félmillió látogatás során átlag 2 perc 44 másodpercet töltöttek az oldalon. Mit jelent ez? Számoljunk! Indulás óta látogatóink majdnem 400 millió másodpercet, azaz több mint 110.000 órát, tehát 4590 napot, vagyis 12 évet(!) töltöttek minket nézve, cikkeinket olvasva, és több mint tízmillió oldalt töltöttek le. Számunkra is mellbevágó, tiszteletreméltó számok. Különösen úgy, hogy kezdetben közel sem volt ilyen magas a látogatottság, ami örömünkre folyamatosan növekszik.

2011 nyarán, éppen négy éve változott nagyot a portál, azóta működtünk a már jól megszokott arculattal és szolgáltatásokkal. Bármennyire is szerettük és megszoktuk, a világ változik, nekünk is változni kell. Az online technológia olyan rohamos sebességgel fejlődik, hogy nem maradhatunk le! Eljött hát az újítás ideje!

Számtalan változás lépett életbe a napokban, amelyekkel mi is most ismerkedünk, de van néhány fontos, szemmel látható. Régi adósságunk volt, hogy mobil eszközökön ugyanolyan jól láthatók és használhatók legyünk, mint laptopon vagy asztali gépen. Érdemes kipróbálni a mobil verziónkat, könnyű lesz megszeretni! Gyorsabban, hatékonyabban olvashatók híreink, képgalériánk gyorsabban töltenek be, gyorsan lapozhatók. Néhány üres percében, sorban állva, várakozva mobil eszközéről is optimálisan tájékozódhat nálunk a térség híreiről, eseményeiről. Az oldal tartalma és arculata is változott. Letisztultabb modernebb lett. Elhagytunk néhány olyan menüt, ami felett eljárt az idő, és olvasóink is ritkán kattintottak rá.

Megújult a képgalériánk, gyorsan betölthető, gyorsan lapozható. Itt új funkcióval is bővültünk. Olvasóink is küldhetnek be fényképeket, amiket mi feltöltünk az oldalra. Elég csak ide kattintani, és már el is küldhetik fotóikat. Szeretnénk bővíteni az olvasóktól kapott tartalmakat, úgyhogy várjuk az érdekes képeket, információkat. Megújult, modernebb, több lehetőséget biztosít az új kommentelési megoldás a híreknél, információknál. Szeretnénk, ha beszélgetések alakulnának ki egy-egy általunk felvetett témában. Persze szeretnénk kerülni az interneten sajnos gyakori durva személyeskedést, de a változás új moderálási lehetőségeket is biztosít számunkra.

Cégregiszterünkben is jelentős változások következnek. Megkeressük már meglévő partnereinket, akik az online üzletszerzés új eszközeit és lehetőségeit ismerhetik meg, használhatják általunk. Célunk, hogy minél több rábaközi vállalkozást vezessünk be az online média használatának rejtelmeibe, és ezzel növelhessék bevételeiket.

Ahogy bevezetjük, használni kezdjük az oldal által biztosított új lehetőségeket, arról a jövőben is tájékoztatást fogunk adni.

Hogy tetszik a megújult InfoRábaköz?

Címkék: InfoRábaköz, online

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 09:00, hétfő | Helyi

Véradások a Rábaközben

Egyetlen véradással három beteg emberen segíthet.

2024. Április 28. 19:00, vasárnap | Helyi

Elkaszált élővilág, elkaszált jövő!

Színesítsük a kertünket háborítatlan védett természeti területekkel!

2024. Április 28. 16:00, vasárnap | Helyi

Hol lesz a héten áramszünet a Rábaközben?

Tervezett üzemszünetek.

2024. Április 28. 13:00, vasárnap | Helyi

A közlekedésbiztonsági vetélkedőn egy család egy új autót nyer

Közlekedik a család.