Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2014. December 10. 10:00, szerda | Helyi
Forrás: FLOW PR

5 millió forint értékű adománnyal segíti a rászoruló családokat az IKEA Industry Magyarország

5 millió forint értékű adománnyal segíti a rászoruló családokat az IKEA Industry Magyarország

Szebb hétköznapokat a rászorulóknak.

A soproni székhelyű IKEA Industry Magyarország Kft. 2014-ben összesen 5 millió forint értékű adománnyal támogatta a térségben élő családokat. A pénzadományt és bútorokat is magába foglaló felajánlásokat a Sopron és Környéke Család és Gyermekjóléti Ellátás Intézetén, valamint a Soproni Erzsébet Kórház Alapítványon keresztül juttatja el a rászorulókhoz.

Az IKEA legfőbb célkitűzése, hogy szebb hétköznapokat teremtsen az emberek többsége számára, amely a vállalat tevékenységének minden szintjén, így a munkatársakkal, a vásárlókkal, a beszállítókkal, valamint a szűkebb társadalmi környezettel való kapcsolatában egyaránt érvényesül. Az IKEA Industry Magyarország Kft. működése is ezen a célkitűzésen alapul, és felelős vállalatként immár két évtizede támogatja a soproni térség közösségeit.

„Az IKEA a létrejötte óta a hátrányos helyzetű családok elkötelezett támogatója. Elsődleges célja, hogy az emberek a világ minden táján méltó, egészséges környezetben élhessenek, és hogy biztosítsa a világ legfontosabb emberei, a gyerekek a számára a minőségi oktatás és az egészséges életkezdés lehetőségét. Büszkeséggel tölt el, hogy ennek a törekvésnek mi is a részesei lehetünk, és hogy hozzájárulhatunk annak a közösségnek a fejlődéséhez, amelyben élünk és dolgozunk” – mondta el Annus Péter, az IKEA Industry Magyarország ügyvezető igazgatója.

A vállalat 2014-ben összesen 5 millió forint értékű adománnyal támogatta a rászoruló családokat, valamint a helyi egészségügyi szolgáltatások fejlesztését, amely a pénzbeli hozzájáruláson túl a mindennapi életet kényelmesebbé tévő bútorokat is magába foglal. Az IKEA Industry Magyarország Kft. a felajánlásait a Sopron és Környéke Család és Gyermekjóléti Ellátás Intézetén, valamint a Soproni Erzsébet Kórház Alapítványon keresztül juttatja el a rászorulókhoz.

Címkék: adomány, ikea, kórház

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 09:00, hétfő | Helyi

Véradások a Rábaközben

Egyetlen véradással három beteg emberen segíthet.

2024. Április 28. 19:00, vasárnap | Helyi

Elkaszált élővilág, elkaszált jövő!

Színesítsük a kertünket háborítatlan védett természeti területekkel!

2024. Április 28. 16:00, vasárnap | Helyi

Hol lesz a héten áramszünet a Rábaközben?

Tervezett üzemszünetek.

2024. Április 28. 13:00, vasárnap | Helyi

A közlekedésbiztonsági vetélkedőn egy család egy új autót nyer

Közlekedik a család.