Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2022. Február 25. 08:45, péntek | PR
Forrás: (x)

5 tipp, hogy egyedi hálószobát varázsolj magadnak!

5 tipp, hogy egyedi hálószobát varázsolj magadnak!

Habár otthonunk kevesek által látott része, mi mégis sok időt töltünk hálószobánkban.

A pihentető alvás és jó közérzet alapja, hogy ebben a szobában is jól érezzük magunkat – emiatt a lakásdekoráció témájában kiemelten hangsúlyos.Annak érdekében, hogy te is az álomhálószobában aludhass, érdemes lehet megfogadnod az alábbi öt tippet!

Figyelj az ágyra!

Hiszen ez a hálószoba lényegi eleme, teljesen érthető, hogy ezt kellene hangsúlyozni. 2022-ben az üzletekben kapható ágyak között egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek az extra nagy darabok. Ezek a szoba nagyrészét kitöltő, igazán látványos és egyedi kialakítású darabok igazán egyedi összahatást eredményeznek majd nagyobb átalakítás nélkül is.

Üveg, üveg, üveg

Ha valami igazán egyedi és extravagáns kinézetet szeretnél, érdemes sok üveg- és egyéb fényes felületet, valamint tükröt csempészned a hálószobába. Az interneten számos inspirációt találhatsz az elhelyezésüket tekintve, azonban legyél bátor a kiválasztás során!

Neutrális színek és kontraszt

A neutrális színek az elmúlt évekhez hasonlóan továbbra is nagyon népszerűek. Ennek fő oka, hogy szinte bármilyen összhatás elérhető velük. Azonban a visszafogott, bézs megjelenés helyett nagyszerűen tudod kombinálni jóval merészebb színekkel, mint például a sötétkékkel. Igazán találó lehet például az éjjeliszekrények közül egy kontrasztos színt választani.
Apró részletek

Amennyiben a nagyobb projekthez nem lenne kedved, apróságokkal is sok eredményt lehet elérni, amennyiben megfelelően választod ki őket. Egy jól kiválasztott festmény, esetleg kisebb-nagyobb vázák is egyedi és hangulatos összhatást tudnak eredményezni.

Bátran válassz mintákat

Habár a minták kombinálása nem minden esetben szerencsés, a hálószoba esetében nyugodtan kombinálhatsz különböző mintákat. Legyen szó geometrikus mintáról vagy színes virágokról, a megfelelő mintákan nagyszerűen egészítik ki egymást. Itt azonban figyelj arra, hogy színben is harmonizáljanak egymással!

Ha megfogadod a fenti tippeket, egy igazán trendi, egyedi és az egyéniségedhez illő hálószoba lesz a végeredmény! Mindezt pedig kisebb átalakításokkal és minimális erőfeszítéssel tudod elérni. Kezdj tehát neki bátran és lépj ki a komfort zónádból!

A fotó forrása: Photographee.eu / Shutterstock.com

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 27. 14:33, szerda | PR

Az állítható magasságú íróasztal: kulcsod a tökéletes ergonómiához

Megvetted már a legkényelmesebb irodaszéket, de még mindig gyakran fáj a hátad? Lehet, hogy itt az ideje átgondolnod azt is, hogy milyen íróasztalhoz ülsz le minden egyes nap.

2024. Március 12. 10:01, kedd | PR

Hogyan legyünk produktívak

Bevált stratégiák