Városlista
2020. szeptember 28, hétfő - Vencel

Hírek

2011. Október 26. 07:49, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

60 évesen megnősült Robin Williams

60 évesen megnősült Robin Williams

Robin Williams október 23.-án igen mondott kedvesének, akit két éve, röviddel azelőtt ismert meg, hogy egy komoly szívműtéten esett át.

Az Oscar-díjas színész Napa Valley egyik legfényűzőbb szállodájában vette el a múlt vasárnap Susan Schneider grafikus tervezőt. Ugyan Williams csak az esküvő után akarta bejelenteni, hogy megnősült, de 22 éves lánya, Zelda az egyik közösségi portálon mégiscsak elfecsegte, hogy vasárnap reggel hová készül. Ezt írta az üzenőfalára: "Kezdődjék az őrült lakodalom".

Bár Williams a második válása után megfogadta három gyerekének, hogy soha többé nem nősül meg, de úgy gondolta, Susannak csak ezzel tudja kimutatni, mit érez iránta. Igaz, színész nyilatkozatából azt tűnik ki, mintha nem venné komolyan a harmadik házasságát: "Ha már kiszivárgott, köszönjük a gratulációkat. Igazából én nem is akartam ezt az egészet - tréfált. - Egyszer csak ott álltam az öltönyömben, és ráébredtem, hogy már megint valakit feleségül veszek."

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 28. 18:25, hétfő | Bulvár

Árvaházakban nevelkedett, ma ő mutat példát sorstársainak - FOTÓK

Balszerencsék sorozata kísérte végig Szilágyi Vilmos első hat évét, de a sokak számára elképzelhetetlen mélységekből is sikerült visszakapaszkodnia.

2020. Szeptember 27. 07:00, vasárnap | Bulvár

Diéta Percek: Souvlaki tzatzikivel - VIDEÓ

Szeretitek a görög konyhát? Mert ebben a videóban Varga Feri souvlakit dog készíteni tzatzikivel. Ahogy azt Görögországban szokták! Jó szórakozást és jó főzést!

2020. Szeptember 26. 18:00, szombat | Bulvár

Andonik 4s vendége Kefír (V-Tech) - VIDEÓ

Egy rendhagyó Andonik 4s a Balaton partjáról. Mi volt Kefír első balatoni emléke? Hogy indult zenei karrierje? Erről mesélt nekünk a műsorban

2020. Szeptember 26. 14:00, szombat | Bulvár

Tortával ünnepelték a negyvenéves Golo nevű hím gorillát a Budapesti Állatkertben

Tortával ünnepelték a negyvenéves Golo nevű hím gorillát a Budapesti Állatkertben, az emlős születésnapja vasárnap lesz, de az intézmény gondozói már pénteken felköszöntötték az ünnepeltet