Városlista
2024. március 1, péntek - Albin

Hírek

2013. Július 12. 10:36, péntek | Külföld
Forrás: ujasz.hu

90 szúrást ejtett nyolc hónapos csecsemőjén a kínai anya

90 szúrást ejtett nyolc hónapos csecsemőjén a kínai anya

Leginkább a csöppség arcát szurkálta össze az ollóval.

A nyolc hónapos Xiao Bao-ra nagybátyja talált rá, egy vértócsa közepén. Mint kiderült, a gyermeket saját édesanyja szurkálta össze egy ollóval, miután az megharapta őt szoptatás alatt. A kicsi sebeit összesen 100 öltéssel varrták össze, az anya a jelentések szerint épelméjűnek mondható.

A csecsemő a kelet-kínai Jiangsu tartományban él anyjával, és két nagybátyjával. Ez utóbbiak szemét újrahasznosításból tartják fenn a családot. A súlyos sebesült csecsemővel az egyik nagybácsi rohant a kórházba, miután vérbe fagyva rátalált otthon, az udvaron.

A gyermek anyja később bevallotta, hogy ő szurkálta össze a kicsit. A szomszédok a hírek szerint régóta kérik a helyi önkormányzattól, hogy vegyék el anyjától a gyermeket, de eddig semmi sem történt az ügyben, a vizsgálatok alapján épelméjűnek mondták ki az anyát.

Kínában a mentális betegségekben szenvedők sosem kapnak megfelelő orvosi ellátást, vagy szakmai segítséget, maga a téma is egyfajta tabunak számít a több mint egymilliárdos lélekszámú országban, ahol a becslések szerint legalább 173 millió ember szorulna szakember segítségére, mentális problémák miatt.

Címkék: bűnügy, kína

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 29. 13:56, csütörtök | Külföld

Vlagyimir Putyin: a Nyugat külpolitikája nukleáris konfliktussal fenyeget

A Nyugat veszélyes külpolitikai lépései és a részéről elhangzó nyilatkozatok olyan konfliktussal fenyegetnek, amely nukleáris fegyverek bevetésével és a civilizáció elpusztításával járhat

2024. Február 28. 09:15, szerda | Külföld

Brit vezérkari főnök: a Nyugat nem áll a háború küszöbén Oroszországgal

Az elmúlt hetek rémületkeltő nyilatkozataival és szenzációhajhász szalagcímeivel ellentétben a Nyugat nem áll a háború küszöbén Oroszországgal - hangsúlyozta keddi beszédében a brit fegyveres erők vezérkari főnöke.

2024. Február 26. 06:00, hétfő | Külföld

Navalnij - Az ukrán hírszerzés szerint természetes halált halt az orosz ellenzéki politikus

Alekszej Navalnij orosz ellenzéki aktivista és politikus természetes halállal halt meg, az ukrán hírszerzés információi szerint trombózis miatt vesztette életét - közölte Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés vezetője.