Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2023. Március 20. 18:00, hétfő | PR
Forrás: 24/7

A 3 legjobb magyar film a Netflixen

A 3 legjobb magyar film a Netflixen

Az amerikai Netflix kínálatában egyre több magyar film is elérhetővé vált.

Talán nem is tudsz róla, de a világszerte legnépszerűbb online streaming szolgáltató, az amerikai Netflix kínálatában egyre több magyar film is elérhetővé vált az utóbbi 1-2 évben. Az internetes TV és sorozatmegosztó kínálata országonként és régióként eltérő, így ez persze nem azt jelenti, hogy észre sem vetted, hogy szép csendben világklasszikus magyar filmek születtek volna, de a hazai alkotások a Netflix felületén nem csupán Magyarországon, de az egész régióban és Európában is egyre népszerűbbek. Olvass tovább és ismerj meg 3 kiváló magyar filmet, amik elérhetővé válásuk után, mind belekerültek a hazánkban aktuálisan éppen legnépszerűbb top 10 film közé. A híres “besúgó” sorozat sajnos lemaradt a listáról, mivel az nem a Netflix, hanem az HBO Max kínálatában érhető el. Egy kis filmnézés remek arra, hogy eltölts egy esős péntek esetét, de ha ennél izgalmasabb online tevékenységre vágysz, akkor a bet365 bónuszkód linken online sportfogadási kuponokat is találhatsz. Lássuk hát, hogy melyik a 3 legnépszerűbb magyar film Netflixen!

Örök tél

Az Örök tél cselekménye 1944-ben veszi kezdetét, amikor a második világháború vége felé, a hazánkba bevonuló szovjet csapatok sváb származású nőket és férfiakat gyűjtenek be, hogy aztán szibériai kényszermunkára vigyék őket. A film egy fiatal anya, Irén életét követi, akit elszakítanak a gyermekétől és a már idős szüleitől, hogy “mezőgazdasági munkára vigyék”. A “mezőgazdasági munka” azonban valójában reggeltől estig tartó robotolás egy orosz bányában mínusz 20 fokban, étlen-szomjan, az isten háta mögött, hosszú éveken keresztül. A film arról szól, hogy a szereplők hogyan igyekeznek napról napra túlélni és közben a korábbi életük, szeretteik, házasságuk hogyan válik az adott körülmények között teljesen jelentéktelenné.

Nagykarácsony

A Nagykarácsony egy 2022-es karácsonyi vígjáték. A főhős Arnold, a tűzoltó, aki egy rosszul sikerült lánykérés után tériszonyos lesz. Mivel így nem tudja rendesen ellátni a munkáját, ezért beosztják a karácsonyi vásárba tűzvédelmi felelősnek. Ez először igazi szenvedésnek tűnik, azonban Arnold a vásárban megismerkedik a tanárnő Eszterrel, aki hamar szórakoztatóvá teszi az egyébként rettentő unalmas tűzvédelmi felügyelő munkát. A film cselekménye egyszerű, de jópofa, tele van remek poénokkal és minden korosztály számára élvezhető.

A Feltaláló

Ez a film a Béres csepp megalkotójának, Béres Józsefnek az életéről szól, egyben remek korlenyomat is az 1960-as évek Magyarországáról. A cselekmény bemutatja, hogyan és miért született meg a hazai patikák egyik legnépszerűbb immunerősítője, a Béres csepp. Béres József elé ugyanis nem csupán a tudomány, de a helyi hatóságok és a kommunista rendszer is folyamatosan akadályokat görgetett. A film egyben gyönyörű tájakat és életképeket is bemutat a múlt századi Kelet-Magyarországról.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 27. 14:33, szerda | PR

Az állítható magasságú íróasztal: kulcsod a tökéletes ergonómiához

Megvetted már a legkényelmesebb irodaszéket, de még mindig gyakran fáj a hátad? Lehet, hogy itt az ideje átgondolnod azt is, hogy milyen íróasztalhoz ülsz le minden egyes nap.

2024. Március 12. 10:01, kedd | PR

Hogyan legyünk produktívak

Bevált stratégiák