Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2011. Október 16. 07:23, vasárnap | Életmód
Forrás: STOP

A borosüveg alkatúak ne igyanak alkoholt

A borosüveg alkatúak ne igyanak alkoholt

Állandóan küzdenie kell a tökéletes alakért? A hot! magazin megmutatja, milyen módszerekkel lehet néhány hét alatt megszabadulni a súlyfeleslegtől.

Borosüveg alkat
Az ilyen testalkatú hölgyekre jellemző, hogy a pluszkilók a has közepén és alján, illetve a combon helyezkednek el, és leginkább borosüvegre emlékeztetik az embert.

Mitől alakul ki?
A sok cukor és felesleges kalória felhalmozódik az ember derekán, hasán, combján, de sok esetben a túlzott alkoholfogyasztás is szerepet játszik benne. Ez az életmód az ember testén is meglátszik: a szervezet nem képes ennyi kalóriát feldolgozni, így eltárolja.

Tüntesse el
- Teljesen fel kell hagynia az alkoholfogyasztással, mert a legtöbb súlyfelesleget ez okozza. Fogyasszon sok avokádót és joghurtot, mert ezek segítenek pótolni a szükséges cukormennyiséget a szervezetében!
- A különböző olajos magvak a zsírégetésben játszanak fontos szerepet, a segítségükkel könnyen eltüntetheti a hasán felhalmozódott felesleget.
- Rendszeresen egyen friss halat, nyers vagy párolt zöldségeket és gyümölcsöket.
- A mozgást se felejtse el: hetente háromszor fusson ötven percet, majd egy tízperces levezető kocogással zárja az edzést! Pár hét alatt látványos eredményeket érhet el.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 10:07, hétfő | Életmód

MME: ne vigyük haza a madárfiókákat és más állatkölyköket!

Ne vigyük haza a madárfiókákat és más állatkölyköket, őzgidákat, nyúl-, nyest- és mókuskölyköket, vadmalacokat! - kéri a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME).

2024. Április 21. 19:00, vasárnap | Életmód

Virágzó pompa erőfeszítés nélkül

Muskátliültetés- és gondozás egyszerűen!

2024. Április 21. 11:30, vasárnap | Életmód

Alapítása 2777. évét ünnepli Róma

Császárok, szenátorok, matrónák és gladiátorok felvonulásával ünneplik Róma 2777. születésnapját vasárnap, amelyet a legenda szerint Romulus és Remus április 21-én alapított.