Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2017. Január 10. 13:00, kedd | Helyi
Forrás: saját

A borsózöld lett az év színe, hivatalos nevén: Greenery

A borsózöld lett az év színe, hivatalos nevén: Greenery

A tavalyi pasztell kék és rózsaszín után az idénre egy igazán ütős színt hirdettek ki az év színének.

A Pantone, a világ vezető színekkel foglalkozó vállalata minden évben meghatározza az év színét, amely aztán feltűnik a divatban, a kiegészítőkben, a dekor kozmetikai termékekben, a lakberendezésben, a bútorgyártásban, a grafikai design munkákban és még egy csomó helyen.

2017 slágerszíne a Greenery, a szó jelentése: lomb. Szinonimái: lombozat, növényzet, növények, zöld, levelek, növényi élet, növényvilág, füvezet, zöld szín.

Ez a szín rengeteg pozitív energiát sugároz, reményteli és frissítő, elősegíti a regenerálódást, a kikapcsolódást és a pihenést, Az új kezdetet szimbolizálja, a tavaszi friss hajtások színét hozza el és arra késztet bennünket, hogy vegyünk egy nagy levegőt a megújuló, friss természetben és így vágjunk neki a feladatainknak.

"Tudjuk, hogy milyen a világ, amelyben élünk: nagyon stresszes, és nagyon feszült - mondta Leatrice Eiseman, a Pantone Color Institute ügyvezető igazgatója a New York Times-nak - így nagy szükségünk is lesz a megújulásra a tavalyi viharos év után."
Tavasszal és nyáron ezek lesznek a kísérő színei, láthatjuk, hogy könnyen kombinálhatjuk a tavalyi babakékkel és rózsaszínnel, így nem kell átvariálni az egész lakást és ruhatárat, elegendő néhány zöld kiegészítőt beszerezni. Már ha követni akarjuk a divatot.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:00, szerda | Helyi

Önkéntes szemétszedés Bágyogszováton

Te Szedd!

2024. Április 24. 13:00, szerda | Helyi

Önkéntes szemétszedés Szilban

Te Szedd!

2024. Április 24. 09:00, szerda | Helyi

Főzőverseny felhívás a Kónyi Bikafesztiválra

Főzőcsapatok jelentkezhetnek.

2024. Április 23. 16:00, kedd | Helyi

Eldőlt, hogy ki készítette tavaly a legjobb bort a Csornai Járásban

XI. Bágyogszováti Borverseny eredményei