Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2016. Április 24. 09:00, vasárnap | Helyi
Forrás: ÉNYKK

A busz is máshol áll meg a Csornai útfelújítás miatt - mutatjuk

A busz is máshol áll meg a Csornai útfelújítás miatt - mutatjuk

Az útlezárás várhatóan 2016. május végéig tart.

Április 26-án (kedden) 00.00 órától Csorna város belterületén a 85 és 86 sz. főutak közös szakasza útépítési munkálatok miatt mindennemű járműforgalom elől lezárásra kerül a nyugati körforgalom (temetőnél) és az Erzsébet királyné út között.

Az útlezárás következtében a „Csorna, kórház” elnevezésű autóbusz-megállóhely nem üzemel. A megszűnő megállóhely pótlására le- és felszállás céljából egységesen az Erzsébet királyné úton lévő megállóhelyen állnak meg a járatok.

Kijelölt terelőút:
A 86-os főúton Szilsárkány felől érkező járatok egységesen Csorna, vasútállomás – Csorna, Erzsébet királyné út – Csorna, autóbusz-állomás útvonalon közlekednek. Szilsárkány felé ugyanaz az útvonal csak fordított irányban. A korlátozás miatt a járatok a Csorna, Bartók Béla úton lévő autóbusz-megállóhelyet sem érintik, helyette Csorna, vasútállomásnál állnak meg.

A 85-ös főúton Farád felől Csornára érkező járatok a SHELL-kútnál jobbra fordulva a téglagyár felé haladva érik el a 86-os főutat. A Bartók Béla úton haladva a sorompó előtt balra fordulva a vasútállomás érintésével az Erzsébet királyné úton haladva érik el ismét az eredeti útvonalat, majd az autóbusz-állomást. Csornáról Farád felé a járati útvonal azonos, csak fordított sorrendű.

Az útlezárás várhatóan 2016. május végéig tart.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 17. 13:00, péntek | Helyi

Hétvégi programok a Rábaközben

Hova menjek? Mit csináljak?

2024. Május 17. 09:00, péntek | Helyi

FussRábaköz 2024

24 órás váltófutás!

2024. Május 16. 16:00, csütörtök | Helyi

Vágányzári menetrend a Szombathely – Csorna vasútvonalon

Vonatpótló buszok közlekednek.