Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2020. Július 07. 08:46, kedd | Bulvár
Forrás: mti - fotó: facebook.com/dirtyslippers/

A Dirty Slippers új dalán ismét brit sztárproducerrel dolgozott

A Dirty Slippers új dalán ismét brit sztárproducerrel dolgozott

Ismét a brit sztárproducer, George Shilling közreműködésével készített dalt a Dirty Slippers, a hazai csapat Kockáztass velem című száma várhatóan augusztusban jelenik meg egy új stúdióalbum előfutáraként.

"Több mint tíz éve dolgozunk együtt George Schillinggel, akit már az első, az Egyesült Államokban felvett anyagunkra sikerült elhívni. Ő mások mellett az Oasis, Mike Oldfield vagy Madonna lemezének producere volt és nagy öröm, hogy feltörekvő, fiatal zenekarként sikerült megnyernünk a közös munkára" - mondta Lobó-Szalóky Lázár, a Dirty Slippers vezetője, frontembere hétfőn az MTI-nek.

George Shilling csellón és orgonán több dalban közre is működik a készülő negyedik stúdióalbumon. A Kockáztass velem, amely Lobó-Szalóky Lázár és Bodrogközy Rita szerzeménye, egy szerelmi csalódásról szól. A Dirty Slippers tagjai és George Shilling orgonajátéka mellett hallható rajta Dávid István hegedűs is.

"Az együttes dalai populárisan szólalnak meg és fontos társadalmi témákat érintenek, amilyen a párkapcsolat, szeretteink elvesztése. Az attitűd közben rock and roll, nagyszínpadokra való, hangos, együtt énekelős, táncolós, jókedvű és pozitív" - fogalmazott a frontember. A Dirty Slippers az elmúlt hónapokban Karantén Sessions EP címmel öt dalból álló akusztikus anyagot tett közzé.

Lobó-Szalóky Lázár kitért arra, hogy Dirty Slippers készülő új lemezén három olyan producer dolgozik, aki korábban Grammy-díjas dalok mellett bábáskodott. George Shilling mellett ilyen a szintén brit Tim Palmer (Pearl Jam, U2, Tears For Fears, Mission, Tin Machine, House of Love, Cure) és az amerikai Beau Vallis (Pharell Williams, Beyoncé), aki a Bor, szerelem, mámor című dalon tevékenykedett.

A Dirty Slippers (Lobó-Szalóky Lázár - ének, gitár; Vanyó Szilárd - basszusgitár; Nagy Attila - dob) az elmúlt tíz évben több európai turnén vett részt, itthon a Republic állandó vendégzenekara volt.

Címkék: Dal, dirty slippers, rock, szám

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára