Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2014. Február 03. 20:08, hétfő | Helyi
Forrás: Papp József

A FIDESZ-KDNP rosszul emlékszik, vagy hazudik?

A FIDESZ-KDNP rosszul emlékszik, vagy hazudik?

Papp József reagált a FIDESZ-KDNP múlt heti nyilatkozatára.

Papp József Csorna egykori polgármestere közleménye:

Kránitz László képviselőjelölt sajtótájékoztatóján pontosan rámutatott arra, hogy a jobboldali belviszályok évek óta miképp hátráltatják Csorna fejlődését. Legújabban éppen a polgármester pénzén marakodnak a város nyilvánossága előtt.. Az igazságot a FIDESZ-KDNP nem szereti, durcásan reagáltak a Kisalföldben Kránitz László sajtótájékoztatóján elmondottakra. Mivel közleményükben több alaptalan váddal személyesen engem is illettek, ezért az igazság védelmében válaszolnom kell. Sajnálom, hogy a Kisalföld nem adott nyilvánosságot a személyemet ért vádakra adott válaszaimnak.

A helyi jobboldalnak jogerős bírósági ítélete van arról, hogy a 2006-os építési engedély elutasításával akadályozták a csornai elkerülő út építését. Még mindig nem merték nyíltan bevallani a csornaiaknak, hogy a tervezett 17 milliárd helyett 29 milliárdért a Közgéppel építtetett elkerülővel a 85-ös főút forgalma továbbra is a városon át dübörög majd.

Csornán mindenki tudja, hogy a szocialista kormányok alatt szültek és operáltak a csornai kórházban, ma ez már nem lehetséges, mert az aktív ellátásokat FIDESZ kormány megszüntette. Ezt nevezik megmentésnek?

Az utánam jövő FIDESZ vezetésű önkormányzat bocsátott ki egymilliárdos kötvényt, ami eladósította a várost. Gyopáros Alpár akkori alpolgármesterként többször dicsekedett azzal, hogy a kötvény nem hitel, és majd bevétel termelő beruházásokat valósítanak meg belőle, ami kitermeli a törlesztést. Csak adósságot termelt, és ma már úgy viselkednek, mintha semmi közük nem lenne hozzá. Az állam átvállalta az adósságot, de azt is mi fizetjük vissza az adóinkból.

Biztos rossz érzés lehet sikertelennek lenni, de azt ajánlom a FIDESZ-nek, ne az én rágalmazásommal akarják elfedni a kudarcaikat. 8 éve nem vagyok polgármester, azóta 2 választáson is korlátlan hatalmat kaptak a csornaiaktól. Belebuktak. Csornaiként nem örülök ennek, városunk fejlődésének inkább örültem volna.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 09:00, hétfő | Helyi

Véradások a Rábaközben

Egyetlen véradással három beteg emberen segíthet.

2024. Április 28. 19:00, vasárnap | Helyi

Elkaszált élővilág, elkaszált jövő!

Színesítsük a kertünket háborítatlan védett természeti területekkel!

2024. Április 28. 16:00, vasárnap | Helyi

Hol lesz a héten áramszünet a Rábaközben?

Tervezett üzemszünetek.

2024. Április 28. 13:00, vasárnap | Helyi

A közlekedésbiztonsági vetélkedőn egy család egy új autót nyer

Közlekedik a család.