Városlista
2021. január 25, hétfő - Pál

Hírek

2015. Szeptember 03. 17:46, csütörtök | Bulvár
Forrás: Fénypont Média

A Fradi 1995-ös BL csapata ezúttal alul maradt!

A Fradi 1995-ös BL csapata ezúttal alul maradt!

A hétvégén a tavalyi évhez hasonlóan egy gálamérkőzésre került sor Siklóson ahol a Hotel Castello-ThermalSpa csapata az FTC 1995-ös Bajnokok Ligája csapatával csapott össze.

Az eredmény – ugyanúgy, mint 2014 nyarán - 2-2 re állt a játékidő végén így büntető rúgásokra került sor. A hetesekben a Hotel Castello bizonyult jobbnak így revansot vehetett az előző évi vereségen.

A Fradiban pályára lépett: Telek József, Szűcs Mihály, Zoran Kuntics, Keller József, Nagy Gábor, Albert Flórián, Földesi János és a tavasszal visszavonult Lisztes Krisztián is. A Fradi BL csapata egy nagyon összetartó alakulat nem volt ez máshogy a hétvégén sem a meccs előtti estén közös wellness pihenésen vett részt a csapat.

A társaság többek közt a medencéket is kipróbálta erről a Bajnokok Ligájában Grashoppersnek gólt rúgó Lisztes Krisztián mesélt:„Az egész csapat a medencében hűsölt a nagy melegben, így készültünk a mérkőzésre. Az összecsapás után pedig egy különleges Fradi szeánszon vettünk részt az orosz szaunában. Nagyon jól érezte magát a csapat ezért többen úgy döntöttünk, hogy az egész családdal ellátogatunk majd egy hétvégére, ide a Hotel Castelloba.”

Krisztián még a beszélgetés végén megjegyezte, hogy reméli jövőre is megmérkőzik a két gárda, és ismét vendégek lehetnek ezen a csodás helyen.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Január 25. 16:02, hétfő | Bulvár

Kevés is elég volt Liam Neeson akciófilmjének az első hely megőrzéséhez

Liam Neeson akciófilmje, a The Marksman második hete tartja vezető helyét a gyengélkedő észak-amerikai mozis piac jegyárbevételi toplistáján, a hétvégén mindössze 2 millió dollárt (587,6 millió forint) hozott.

2021. Január 22. 19:10, péntek | Bulvár

Újabb Trónok harca-előzménysorozat készül

Újabb Trónok harca-előzménysorozat készül az HBO csatornánál George R. R. Martin A Hét Királyság lovagja című novelláskötete alapján.

2021. Január 21. 08:00, csütörtök | Bulvár

Először számoltak meg elefántokat a világűrből

Először sikerült megszámolni állatokat mesterséges intelligenciával összekapcsolt műholdkamerákkal nagy kiterjedésű földrajzi térségében, ami fontos lépés a veszélyeztetett fajok populációinak megfigyelése terén.

2021. Január 19. 11:00, kedd | Bulvár

Gal Gadot főszereplésével készül kémthriller a Netflixnek

A Netflix szerezte meg a Heart of Stone című kémthriller forgalmazási jogait, amelynek főszerepét az izraeli filmcsillag, Gal Gadot játssza - osztotta meg értesülését a deadline.com hollywoodi hírportál.