Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2019. Június 26. 13:00, szerda | PR
Forrás: Infógyőr

A francia Lothantique otthon illatosítók megismerése

A francia Lothantique otthon illatosítók megismerése

A Lothantique az 1920-as években indult hódító útjára.

A levendulamezők csodálatos illata alkotta meg ennek a márkának a lehetőséget, hogy megmutassa az embereknek a benne rejlő szépséget.

A Lothantique-ról

A gyártó cég egy illóolaj lepárló üzemben hozta létre ezeket a különleges illatanyagokat, amelyeket a lakások, otthonok illatosítására használhatunk. A gyártás során olyan anyagok felhasználására kerül sor, amelyek nem károsak a környezetünkre, tehát természetes alapanyagok kerülnek az üvegcsékbe.

Az illatok igazából mindig köthetők valamilyen történethez, helyhez, ahol már jártunk, felidézhetjük velük emlékeinket. Ezért jó, hogy a mai világ sok választási lehetőséget ad a vásárlóknak, és otthonukban, személyes terükben élvezhessék az aromákat. Bármilyen helyen alkalmazzák, felfedezhetik ismert illataikat. Egy fárasztó nap után még relaxálási célra is használhatjuk őket. A Lothantique illóolajaival a francia tájakat idézhetjük meg.

Milyen illatosító eszközök állnak még a rendelkezésünkre?

A Lakásparfüm.hu weboldal a lakások, otthonok, irodák különböző helyiségek illatosítására használható termékeket forgalmaz. Megtalálhatjuk náluk a Lothantique különböző illatait is. A márka a környezettudatosságra összpontosít, termékeivel a tisztaságot és az egyszerű illatvilágot teremti meg. Választható termékei a bambuszpálcás, spray-s illatosítók és illatos gyertyák, valamint fürdősó, permet és testre fújható parfüm. Az aromák pedig a cseresznyevirág, sült alma, verbéna, a rózsák és a tenger emlékeit idézik. A kiszerelések is változatosak, tehát akár próbaként is vásárolhatunk a weboldalról.

A bambuszpálcás illatosító az egyik legtermészetesebb módja az illatok megteremtésének és talán a legbiztonságosabb is. Gyorsan élvezhetjük a kívánt illatokat a bambuszpálca illatosító folyadékban történő megforgatása után.

A gyertyák dekoratívak és kellemes hangulatot teremthetünk velük. A biztonságos használat érdekében olyan helyre tegyük őket, ahol nincs huzat. Ezek a gyertyák könnyen éghető anyagok, égési idejük 30-40 óra.

Egyéb termékek is elérhetőek a webáruházban

A webáruházban természetesen nemcsak a lakások illatosítására találhatunk termékekeket, rendelők, boltok, szállodai helyiségek lakberendezéséhez elengedhetetlenk. Érdemes ezért ellátogatni a webshop oldalára, hiszen más országok tradicionális illataival is megismerkedhetünk. Bizonyos forgalmazott termékek természetes eredetűek, ezáltal környezetbarát termékeket is be lehet szerezni.

Látogassatok el a Lakásparfüm weboldalára, és találjatok egy tökéletes és kifinomult illatot otthonotokba vagy akár magatok, barátaitok, ismerőseitek kényeztetésére.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 27. 14:33, szerda | PR

Az állítható magasságú íróasztal: kulcsod a tökéletes ergonómiához

Megvetted már a legkényelmesebb irodaszéket, de még mindig gyakran fáj a hátad? Lehet, hogy itt az ideje átgondolnod azt is, hogy milyen íróasztalhoz ülsz le minden egyes nap.

2024. Március 12. 10:01, kedd | PR

Hogyan legyünk produktívak

Bevált stratégiák