Városlista
2023. június 2, péntek - Anita, Kármen

Hírek

2015. Május 22. 10:00, péntek | Helyi
Forrás: hetfokc.hu

A IV. Rábaköz Kupa összefoglalója 2.

A IV. Rábaköz Kupa összefoglalója 2.

Az U9, U10-es csapat versenyének bemutatása képekkel, videókkal.

A felsősök idei versenyrendszere kapcsán nem találtak megfelelő időpontot a Kupán való szerepeltetésükre. Ezért is esett a választás a 2005-ös lányokra. Ne csak idegenben brillírozzanak, a Rábaköz sportot szerető közönségének is mutassák meg, miért is ők adják a legtöbb válogatott játékost az ETO korosztályos csapataiból. Ennek az alkalomnak megfelelően ilusztis, elsősorban NB I.-es vagy kiemelkedő utánpótlásképzéssel rendelkező klubokat kértek fel a szereplésre. Rábaközbe sikerült csábítani a Fehérvár KC-t, Dunaújvárosi K. K. A.-t, Tatabányai Dózsa SC-t, Érdi VSE-t és több ETO-s csapatot.

A korai kezdés ellenére magabiztosan és lelkesen kezdték a lányok a IV. Rábaköz Tondach Kupát, vélekedett Megyesiné Árpási Judit U9-es edző. Kölcsey-Gárdonyi elleni mérkőzésen még volt némi pontatlanság, de ahogy követték egymást a mérkőzések (Dunaújváros, Fehérvár), úgy egyre jobban elmaradtak ezek a technikai hibák. Mérkőzésről mérkőzésre egyre jobban nőttek fel a feladathoz a lányok! Csoportgyőztesként elődöntőt (Kölyökkézi) játszottunk, ahol látszott a lányokon, hogy Ők bizony nyerni jöttek!

Magabiztos játékkal kivívták maguknak a lehetőséget, hogy a döntőben megmutathassák, mire is képesek. A döntőt a már jól ismert, nagyon gyors és jó képességű gyerekekből álló Tatabánya ellen játszottuk. Edzőként csak annyit kértem a gyerekektől, hogy szívből játszanak és küzdjenek az utolsó pillanatig! Nagyon kemény és szoros mérkőzésre lehetett számítani ezt lehetett érezni a két szurkoló táboron is! Nagyon lelkesen buzdították csapataikat, hálából a pálya mindkét térfelén nagy volt az igyekezet. Utasításaimat szépen hajtották végre a lányok és így percről percre tudtuk növelni előnyünket. Az utolsó másodpercekig hajtottak és ennek is köszönhetően magabiztosan nyertük a döntőt. Köszönöm nektek lányok ezt a frenetikus élményt, mert minden edző álma, hogy viszont lássa a pályán az edzéseken tanultakat és lássa csapatán az eltökéltséget!

U9-es eseményről készült videó-összefoglaló megtekinthető

2004-es játékosok zárták le az idei Rábaköz Kupát. Ez a zárás természetesen csak átmeneti pihenőt jelent a programsorozat számára. Ezen a napon sikerült megkötni azt a megállapodást, mely már most biztosítja a következő szezon megmérettetéseit. Lukácsy Zoltán Úr által képviselt Tondach Magyarország Zrt.-mellé, a Magyar Kézilabda Szövetség megyei szervezetét vezető Dr. Jámbor Attila Úr is kifejezte csatlakozási szándékát, mit az esemény kiemelt támogatója.

U10-es eseményről készült videó-összefoglaló

Ezek érdekelhetnek még

2023. Június 01. 16:00, csütörtök | Helyi

Az illegális égetés súlyosan károsítja a környezetünket

Enese jegyzőjének felhívását nem csak az eneseieknek kellene megfogadni.

2023. Június 01. 13:00, csütörtök | Helyi

Állásbörze - a legújabb állásajánlatok

A Szuperinfó Csorna-Kapuvár legfrissebb lapszámából

2023. Június 01. 09:00, csütörtök | Helyi

Tanácsok a vízfelhasználásra a nyári melegben

Mikor töltsük a medencét, mikor locsoljunk?

2023. Május 31. 16:00, szerda | Helyi

Figyeljen a motoros, figyeljen a motorosra!

Az elmúlt hetekben több motoros is balesetet szenvedett. Felhívást adott ki a rendőrség.