Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2012. Május 18. 14:23, péntek | Bulvár
Forrás: STOP / Új Ász

A jóslat szerint Szirota Jennifer viszi haza a milliókat

A jóslat szerint Szirota Jennifer viszi haza a milliókat

Szirota Jennifert nemcsak gyönyörű hanggal áldotta meg az ég, hanem más, különleges képességgel is.

Bár a 18 éves nyírmadai lány eddig főleg csak énektehetségét csillantotta meg előttünk, plusz fogának köszönhetően ezoterikus adottság birtokában van.

- Érdekes dolog történt pár nappal azután, hogy elkezdték hirdetni a Csillag Születik újabb szériáját. Jennifer egyik reggel, amikor felébredt, elénk állt és azt mondta: "elindulok a versenyen, mert meg fogom nyerni!" - idézte fel az Új Ásznak az édesapa, majd hozzátette: Jenninek nagyon sokszor kitűnően működnek a megérzései.

Az éneklés közben is látható plusz foga miatt érték már kritikák, de apja lebeszélte arról, hogy eltávolítsák, mondván, ez a szexepilje. Főleg, miután a napilap által megkérdezett ezoterikus szakembertől megtudta, hogy a magyar hagyományok szerint a plusz ujj vagy fog birtokosa táltosi képességekkel bír.

- Az ilyen embernek pontos megérzései vannak már gyermekkortól kezdve. Fontos azonban, hogy a szülők figyeljenek oda a kicsi megérzéseire és neveljék úgy, hogy gyakorolja ezt a képességet, mert különben ellaposodik a tudás. Jennifer megérzése nem véletlen a műsorral kapcsolatban, nagy esélye van a győzelemre! - vélekedik Gazsi Gizella jósnő.

Új Ász / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.