Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2016. Február 04. 10:00, csütörtök | Helyi
Forrás: Magyarországi Idegenvezetők Szövetsége

A kapuvári Horváth Gábor az év idegenvezetője

A kapuvári Horváth Gábor az év idegenvezetője

Turisztikai Díjátadó Gála és Évadnyitó Fogadás

2016. február 1-én az esti órákban rendezték meg a turisztikai szakma legrangosabb eseményét, a Turisztikai Díjátadó Gála és Évadnyitó Fogadást a Budapest Kongresszusi Központban.A turizmussal foglalkozók évadnyitó díjátadó gáláját immár 24 éve minden évben ezen a napon szervezi a Turizmus Kft.

Ez az esemény az egyetlen olyan alkalom, amikor a szerteágazó szakma valamennyi vezető képviselője találkozik, valamint a kormányzat is a legmagasabb szinten képviselteti magát. A fogadáson mintegy 1200 idegenforgalmi szakember vett részt.

A rendezvény már hagyományosan visszatérő eleme volt a turizmus aktuális kérdéseit és problémáit összefoglaló előadás, amely az ágazat üzeneteit fogalmazza meg a kormányzat felé.

Az esemény helyszíne, a Budapesti Kongresszusi Központ képviseletében Gilles Calvie, az ORBIS csoport elnök-vezérigazgatója köszöntötte a vendégeket, aki kifejezetten a turizmus gála rendezvény alkalmából utazott Magyarországra.
Évről-évre ezen a gálán adják át a mértékadó szakmai szervezetek által odaítélt „év szakembere” kitüntetéseket, amelyeket ezúttal Lepsényi István államtitkártól vehetett át a 20 díjazott, köztük volt a kapuvári Horváth Gábor, aki "Az év idegenvezetője" díjat tudhatja immáron magénak, amihez ezúton is gratulálunk.

Horváth Gábor munkásságát méltató néhány idézet:

  • Gál Busz Kft ügyvezetője, Gál Imre: “Horváth Gábor személye cégünknek biztos garancia. Egyénisége, udvariassága, az utasokkal való kapcsolatteremtése és kommunikációja olyan egyedülálló, ami minden idegenvezetőnek példaértékű lehet.”
  • Classic Tour Kft, Sopron ügyvezetője: “Lenyűgöző szakmai tudással, bámulatos helyismerettel rendelkezik. Szakmai felkészültsége mellett Horváth Gábor végtelen emberségét hangsúlyoznám. Intelligenciája, rendkívüli türelme és jóindulata példa értékű lehet mindenki számára, empatikus készségével, udvariasságával és csendes humorával pillanatok alatt hidat épít az emberek között.”
  • Szalayné Galambosi Tímea, utas: “Empatikus, udvarias, figyelmes, gyakorlatias, felelős személyiség. Jó tájékozódókészség jellemezte. Tapasztalt, higgadt, megfontolt, jó humorú. Nyelvtudása alapos. Kommunikációja világos, egyértelmű, figyelemfelkeltő fogalmazási képességgel bír. Tudása magas szintű, pontos ismeretek az országok történetéről, szerepéről, társadalmi, természeti, gasztronómiai sajátosságairól. Munkájában érződik az elhivatottság.”
  • Cserpes-Horváth Marianna, utas: “Történelem és földrajz tudása kifogástalan, páratlanul sokrétű, előadásmódja egyben szórakoztató is, minden kérdésre mosolyogva válaszol, a hosszú utat hangulatossá teszi nyelvleckékkel, vicces kérdésekkel.”

A hírről bővebben itt olvashat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 13:00, péntek | Helyi

Hétvégi programok a Rábaközben

Hova menjek? Mit csináljak?

2024. Április 19. 09:00, péntek | Helyi

Vezetéstechnikai hibák, ráfutásos balesetek!

Baleset-megelőzési tanácsok szakértőktől.

2024. Április 18. 16:00, csütörtök | Helyi

71 lakástűz az első negyedévben

Az 71 tűzzel érintett épület közül egyikben sem volt füstérzékelő.

2024. Április 18. 13:00, csütörtök | Helyi

Állásbörze - a legújabb állásajánlatok

A heti Szuperinfóból