Városlista
2020. április 10, péntek - Zsolt

Hírek

2020. Február 17. 13:00, hétfő | Helyi
Forrás: Castrum SC

A kapuvári Pantelics Bence dobogós lett első felnőtt karate országos bajnokságán

A kapuvári Pantelics Bence dobogós lett első felnőtt karate országos bajnokságán

Budapesten rendezték a 2020-as Knock Down Kyokushin Karate Felnőtt Magyar Bajnokságot a hétvégén.

Pantelics Bence a Castrum SC harcosa Kumite és KATA versenyszámban is képviselte Kapuvárt. Bence 3 küzdelmet követően bronzérmet harcolt ki a férfi -75 kg-os kategóriában.

Minden évben megrendezik az MKSZ Felnőtt Magyar Bajnokságot. 2020. február 15-én Budapesten a Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnokban gyűltek össze a magyar Kyokushin karatésok, hogy eldöntsék a magyar bajnoki címeket. Több Kyokushin szervezet küldte harcosait a rangos eseményre.

Pantelics Bence a Castrum SC Kapuvár fiatal versenyzője KATA és KUMITE versenyszámban is megmérette magát. KATA versenyszámban 14 induló közül az 5. helyen végzett. A Shinkyokushin Harcművész Szövetség 2. legeredményesebb férfi versenyzője lett.

Komoly, tapasztalt ellenfelek népesítették be a -75 kg-os kategóriát. Karczub Zalán, (Nyírbátor), Moczó Milán (Jászberény) Fekete Farkas Mór (Budapest), Rétfalvi Tamás (Kisvárda), Ludszky Zsolt (Várpalota) és Pantelics Bence (Kapuvár). Bence 16-os tábláról indulva először a tavalyi ezüstérmes Rétfalvi Tamással kezdett, ahol a hosszabbítást követően egyértelmű bírói döntéssel jutott a legjobb 8 közé. Itt a martfűi Mészáros Zsolt várta, akit erőteljes belső combrúgásokkal ippon döntéssel búcsúztatott.

A deszka töréseket követően, a jászberényi Moczó Milánon már nem sikerült túl jutni. Bence bírói döntéssel maradt alul. Első felnőtt bajnokságán bronzérmet szerzett.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Április 09. 16:00, csütörtök | Helyi

Jövő szerdáig akár SMS-ben is kérhető a SZJA bevallás tervezet postázása

Akinek még nincs ügyfélkapuja, az idén is kérheti a Nemzeti Adó- és Vámhivataltól (NAV) szja-bevallási tervezetének postázását.

2020. Április 09. 13:00, csütörtök | Helyi

Állásbörze

Nézze át legújabb állásajánlatainkat!

2020. Április 09. 10:43, csütörtök | Helyi

Fertőszentmiklóson hajtott árokba egy autó

A helyszínre mentőhelikopter is érkezett

2020. Április 09. 09:00, csütörtök | Helyi

Beiratkozás a csornai Széchenyi István Általános Iskolába

Az iskolai beíratás időpontját és módját is módosította a koronavírus járvány vészhelyzet