Városlista
2022. május 16, hétfő - Botond, Mózes

Hírek

2011. Október 20. 14:49, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

A klinikai halálból hozták vissza

A klinikai halálból hozták vissza

Úgy tűnik mindenkinek elege van a Stohl-hírekből, a neten kőkeményen gyalázzák a börtönben ülő színészt. De a mérgezés folytatódik. Kiderült, hogy Stohlt már többször klinikai halálból hozták vissza.

Ha lesz szobra az emberi felelőtlenségnek, akkor könnyen előfordulhat, hogy azt Stohlról fogják megmintázni. Kiderült, hogy már többször a klinikai halál állapotából hozták vissza, sőt kétszer gégemetszés mentette meg az életét! És ő ennek ellenére rohant újra meg újra a vesztébe! A gyakran emlegetett Pali bácsi-féle baleset előtt Stohl annyira összetörte magát, hogy többször is klinikai halál állapotából kellett defibrillátorral visszahozni, sőt gégemetszést hajtottak rajta végre... Barátai kérték, hogy ezek az ijesztő részek, a sztárokat sértegető kitételekkel együtt kerüljenek ki az elhíresült könyvből, de Stohl szájába harapva csak ennyit mondott: "Nekem már nincs titkolnivalóm!"

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 14. 16:03, szombat | Bulvár

Nagy sztárok szerepelnek Francis Ford Coppola új filmjében

Adam Driver, Forest Whitaker, Nathalie Emmanuel, Jon Voight és Laurence Fishburne játssza Francis Ford Coppola Megalopolis című, ősztől forgó filmjének főszerepeit - írta meg a deadline.com filmes portál.

2022. Május 13. 15:26, péntek | Bulvár

Leoperáltatta a melleit a Szerencsekerék szerencserlánya - Videó

Fél évvel ezelőtt született újjá.

2022. Május 12. 12:01, csütörtök | Bulvár

Hosszú Katinka történelmi tettre készül

Egyelőre csak egy cél elérését, de nem a végállomást jelentené a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka karrierjében, ha sikerülne megszereznie a 100. érmét nagy nemzetközi versenyen.

2022. Május 09. 15:11, hétfő | Bulvár

Tavaszköszöntő Csanádalbertiben a Prémium Médiaválogatottal

Április 23-án Tavaszköszöntő rendezvényt tartottak a Csongrád-Csanád megyei Csanádalbertiben.