Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2016. Június 29. 13:00, szerda | Helyi
Forrás: saját forrás

A körforgalom lezárása miatt éjjel terelőutakon halad a forgalom Csornán

A körforgalom lezárása miatt éjjel terelőutakon halad a forgalom Csornán

Figyelem, az Útinform által megadott terelőút nem működik!

A 85-ös-86-os főutak városközponti közös szakaszán már két hónapja terelésekkel is járó felújítási munkákat végez a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Nyugatról keleti irányban az utolsó szakaszon folyik a munka. A Hunyadi Gimnázium melletti körforgalom már teljesen felszabadult, minden irányban járható, és ma már ugyanez igaz az Erzsébet királyné utca Soproni út kereszteződésére is.

A Premontrei Apátság előtt a Szent István tér felől a Soproni úti kereszteződés is járható már két irányban. A Szent István tér szervizútja (Palota sor) és a Mártírok tere (Áruház) Soproni út keresztetődés még mindig zárva, ott a Pannon-Víz Zrt csatorna felújítást végez. A Mártírok teréről a főútra tehát még mindig nem lehet felhajtani.

A főút felújításának utolsó szakasza a keleti körforgalom a Hantech előtt. Ennek lezárása miatt terelőutakon kell közlekedni Csornán. Ottjártunkkor azt tapasztaltuk, hogy már felmarták az aszfaltot a körforgalomban. Amikor ott munka folyik, akkor terelőútra kényszerülnek a közlekedők, de amikor nem dolgoznak, használható a körforgalom. A kivitelezők azt ígérték, hogy nappal használható lesz a körforgalom, a lezárással és tereléssel járó munkákat éjszaka végzik, így talán kevéssé terheli és rongálja a város alsóbbrendű útjait a terelőút nyomvonalán. A tervek szerint szerda és csütörtök éjjel elvégzik az aszfaltozást.

Arra mindenképpen figyelniük kell a gépjármű vezetőknek, hogy az Útinform által megadott terelőút nem jó. Arra nem lehet kikerülni a lezárt körforgalmat. A jó terelőút megfelelően ki van táblázva, figyeljék a táblákat, és vezessenek óvatosan! Talán már nem tart sokáig!

Képeink ízelítőt adnak a mai helyzetről.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 19:00, vasárnap | Helyi

Elkaszált élővilág, elkaszált jövő!

Színesítsük a kertünket háborítatlan védett természeti területekkel!

2024. Április 28. 16:00, vasárnap | Helyi

Hol lesz a héten áramszünet a Rábaközben?

Tervezett üzemszünetek.

2024. Április 28. 13:00, vasárnap | Helyi

A közlekedésbiztonsági vetélkedőn egy család egy új autót nyer

Közlekedik a család.

2024. Április 28. 09:00, vasárnap | Helyi

Vegyszeres gyomirtás a Csorna-Pápa vasútvonalon

Felhívás