Városlista
2021. január 19, kedd - Sára

Hírek

2020. Október 09. 11:24, péntek | PR
Forrás: 24/7

A legjobb tippek a dohányzásról való leszokáshoz

A legjobb tippek a dohányzásról való leszokáshoz

Készen áll a leszokásra? Íme a legfontosabb tippjeink, amelyek segítenek a siker útján.

  1. Összpontosítson a motivátoraira. A motiváció gyengül és csökken, és ez 100%-ban normális – mit tehet a motiváció növelése érdekében, ha vereségnek vagy alacsonynak érzi magát?

  2. Építsen bizalmat. Fontos a bizalom abban, hogy sikeres lesz a kísérlet! Mit tehet a bizalom növelése érdekében? Magabiztossága fokozódhat, amikor kis célokat sorol fel és ér el, amikor szemlélteti a sikerét, és amikor úgy érzi, hogy minden helyzetre készen állnak az eszközök.

  3. A stressz kezelése kulcsfontosságú. Sok dohányos dohányzik a stressz, a szorongás és a negatív érzelmek kezelésére. Az érzések kezelésének más módjaival való felkészülés nehézségekbe ütközhet, és sok gyakorlást igényel. Mit csinálnak nemdohányzó barátaid a stressz kezelésében?

  4. Soha nem késő leszokni. Bár a legjobb, ha a dohányzást a lehető leghamarabb abbahagyja, a dohányzásról való leszokás bármely életkorban növeli életének hosszát és minőségét. Pénzt is megtakaríthat, és elkerülheti azt a problémát, hogy hidegben kimenjen dohányozni. Még arra is ösztönözheti a körülötted lévőket, hogy hagyjanak abba a dohányzást!

  5. Tanuljon a múlt tapasztalataiból. A legtöbb dohányzó ember megpróbálta leszokni korábban, és néha elbátortalanodik a korábbi próbálkozásokon. De ezek a tapasztalatok sokat elárulnak arról, hogy mit tegyünk és mit ne legközelebb! Ezek a tapasztalatok a jövőbeni siker felé vezető lépések. Gondoljon arra, hogy mi működött a múltkor, mi nem működött, és mit tehet ezúttal másként.

  6. Nem kell egyedül abbahagynod. A folyamat megkönnyítésében elmondhatja barátainak és családtagjainak, hogy megpróbál leszokni, és igénybe veszi támogatásukat. Szakértői segítséget kaphat az egészségügyi minisztérium és más csoportok. A szintén dohányzó barátok akár csatlakozhatnak is hozzád a leszokáshoz!

  7. A gyógyszerek biztonságosak és hatékonyak, és megfelelő használat esetén segítenek leszokni. Vannak szekunder gyógyszerek vagy alternatív megoldások, mint például nikotin tapaszok, gumi, pasztillák, inhalátor és orrspray, valamint vareniklin (Chantix) és bupropion (Zyban). Vagy akár az újonnan népszerű biotermékek, például a cbd vape vagy az olaj (cibdolból) is hasznosak lehetnek. Kérjen tanácsot az egészségügyi szolgáltatótól. A gyógyszerek segítenek megvonási tünetek, késztetések és vágyakozásban, de nem segítenek a szokásban, a stressz vagy a negatív érzelmek kezelésében. Sokan nem használják helyesen a gyógyszereket, vagy nem használják elég hosszú ideig, vagy elvárják, hogy a gyógyszer helyettesítse mindazt, amit a dohányzás szokott tenni számunkra. Ügyeljen arra, hogy kövesse az utasításokat, és kombinálja a gyógyszereket más eszközökkel a leszokáshoz.

  8. Minden dohányos abbahagyhatja. Mindenki más és minden leszokási kísérlet kicsit más. Találja meg az Ön számára megfelelő eszközök, gyógyszerek és támogatás megfelelő kombinációját! És mindenekelőtt próbálkozzon tovább.

Címkék: dohányzás, leszokás

Ezek érdekelhetnek még

2020. December 06. 16:51, vasárnap | PR

A leggyakrabban elkövetett sportfogadási hibák bemutatása

A sportfogadásban vannak gyakran elkövetett hibák, amelyeket egyszerű lenne kiküszöbölni. Most ezeket a hibákat és kezelésüket fogjuk röviden bemutatni.

2020. November 25. 15:46, szerda | PR

Fertőtlenítő takarítás specialistája

Stabilizált ózonos vizet előállító berendezést, valamint egyéb elektromos fertőtlenítő eszközöket szereztek be -

2020. November 12. 18:52, csütörtök | PR

Jövőre különösen felkapottak lesznek a termálfürdő közeli szállások

A belföldi turizmus aktuális helyzetben minden korábbinál nagyobb népszerűségnek örvend.

2020. November 07. 10:56, szombat | PR

Ilyen esetekre kell kiterjednie egy megbízható lakásbiztosításnak

Milyen az ideális lakásbiztosítás?