Városlista
2021. szeptember 29, szerda - Mihály

Hírek

2021. Július 23. 16:41, péntek | PR
Forrás: 24/7

A legnagyobb magyar esélyesek Tokióban

A legnagyobb magyar esélyesek Tokióban

Az olimpiákon megvannak tipikusan azok a sportágak, ahol a magyaroknak jó esélyük van a végső győzelemre.

Ha optimistán gondolkodunk, Tokióban akár 10 arany is összejöhet a magyar csapatnak.

Vízilabda

Természetesen a férfi vízilabda-válogattunk az egyik a legnagyobb esélyesek között, az utóbbi két olimpián az 5. hely jött össze, akkor talán meglepetésnek is számított volna egy esetleges győzelem, most viszont egyáltalán nem. A 22Bet adatai alapján az idei tornán a magyar csapat a legesélyesebb, de nagyon szoros a mezőny, szokás szerint a szerbek, a horvátok és az olaszok is jók lehetnek. A keretből Varga Dénes már a negyedik olimpiájára készül, hiszen ott volt már 2008-ban Pekingben is, amikor utoljára a dobogó legtetejére tudott állni a férfi vízilabda-válogatott.

Úszás

Az úszás talán az a sportág, ahol majdnem biztosra lehet mondani, hogy fogunk aranyérmet szerezni. Milák Kristóf elképesztő formában vág neki az olimpiának, nyilatkozta is, hogy ezt csak ő ronthatja el. A 200 pillangó világcsúcstartójaként és toronymagas esélyeseként utazott Tokióba, ahol világcsúcsot vár magától.
Természetesen Milák mellett még mindig érdemes megemlíteni Hosszú Katinkát, aki 400 vegyesen számít a legnagyobb esélyesnek. Katinka Rióban három aranyat is szerzett egy ezüst mellett, akkor megnyerte mindkét vegyes számot és 100 méter háton is nyerni tudott.
Rajtuk kívül meg kell említeni még Kapás Boglárkát és Kenderesi Tamást, akik mindenképpen jók lehetnek egy éremre.

Kajak-Kenu

Kajak-kenuban főleg női oldalon vannak nagy aranyesélyeseink, 500 méteren a Csipes Tamara-Medveczky Erika duó nagy eséllyel vág neki az olimpiának, ráadásul ugyanebben a számban még ott van a Kozák Danuta-Bodonyi Dóra páros is, akik a legnagyobb kihívóik lehetnek Csipeséknek. A kettes mellett 500 méter négyesben is a magyarok a legnagyobb favoritok a nőknél, az érmet azt majdnem biztosra mondhatjuk. A férfiaknál Tótka Sándorra és Kopasz Bálint teljesítményére lesz érdemes odafigyelni.

Címkék: aranyérem, olimpia, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2021. Szeptember 27. 11:25, hétfő | PR

Az idei Marketing Summit elegánsan helyezte fel a szakmát a felső polcra

Az 31. Marketing Summit szervezői a postcovid kesergés helyett 21-re húztak meglehetősen impozáns pakliból lapokat. Úgy tűnik, ezúttal is a merészeket illeti a siker és szerencse...

2021. Szeptember 24. 15:39, péntek | PR

Különleges helyen, különleges létesítményt épít a Jánosik és Társai Kft. Tokajban.

A hegy lábánál, egy elhagyott andezit bányánál építik meg a Turisztikai Attrakció épületét.

2021. Szeptember 22. 18:21, szerda | PR

A japán karórák népszerűségének okai. Melyiket válasszuk?

Amikor a karórák kerülnek szóba, a legtöbben a kiváló minőségű svájci órákra gondolnak. Azonban Japán sem marad le Svájc mögött, már ami az óragyártást illeti.

2021. Szeptember 13. 15:24, hétfő | PR

Hasznos praktikák a rendezettebb otthonért

A tavaszi nagytakarítás tökéletes párja az őszi lomtalanítás!