Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2021. Július 23. 16:41, péntek | PR
Forrás: 24/7

A legnagyobb magyar esélyesek Tokióban

A legnagyobb magyar esélyesek Tokióban

Az olimpiákon megvannak tipikusan azok a sportágak, ahol a magyaroknak jó esélyük van a végső győzelemre.

Ha optimistán gondolkodunk, Tokióban akár 10 arany is összejöhet a magyar csapatnak.

Vízilabda

Természetesen a férfi vízilabda-válogattunk az egyik a legnagyobb esélyesek között, az utóbbi két olimpián az 5. hely jött össze, akkor talán meglepetésnek is számított volna egy esetleges győzelem, most viszont egyáltalán nem. A 22Bet adatai alapján az idei tornán a magyar csapat a legesélyesebb, de nagyon szoros a mezőny, szokás szerint a szerbek, a horvátok és az olaszok is jók lehetnek. A keretből Varga Dénes már a negyedik olimpiájára készül, hiszen ott volt már 2008-ban Pekingben is, amikor utoljára a dobogó legtetejére tudott állni a férfi vízilabda-válogatott.

Úszás

Az úszás talán az a sportág, ahol majdnem biztosra lehet mondani, hogy fogunk aranyérmet szerezni. Milák Kristóf elképesztő formában vág neki az olimpiának, nyilatkozta is, hogy ezt csak ő ronthatja el. A 200 pillangó világcsúcstartójaként és toronymagas esélyeseként utazott Tokióba, ahol világcsúcsot vár magától.
Természetesen Milák mellett még mindig érdemes megemlíteni Hosszú Katinkát, aki 400 vegyesen számít a legnagyobb esélyesnek. Katinka Rióban három aranyat is szerzett egy ezüst mellett, akkor megnyerte mindkét vegyes számot és 100 méter háton is nyerni tudott.
Rajtuk kívül meg kell említeni még Kapás Boglárkát és Kenderesi Tamást, akik mindenképpen jók lehetnek egy éremre.

Kajak-Kenu

Kajak-kenuban főleg női oldalon vannak nagy aranyesélyeseink, 500 méteren a Csipes Tamara-Medveczky Erika duó nagy eséllyel vág neki az olimpiának, ráadásul ugyanebben a számban még ott van a Kozák Danuta-Bodonyi Dóra páros is, akik a legnagyobb kihívóik lehetnek Csipeséknek. A kettes mellett 500 méter négyesben is a magyarok a legnagyobb favoritok a nőknél, az érmet azt majdnem biztosra mondhatjuk. A férfiaknál Tótka Sándorra és Kopasz Bálint teljesítményére lesz érdemes odafigyelni.

Címkék: aranyérem, olimpia, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 27. 14:33, szerda | PR

Az állítható magasságú íróasztal: kulcsod a tökéletes ergonómiához

Megvetted már a legkényelmesebb irodaszéket, de még mindig gyakran fáj a hátad? Lehet, hogy itt az ideje átgondolnod azt is, hogy milyen íróasztalhoz ülsz le minden egyes nap.

2024. Március 12. 10:01, kedd | PR

Hogyan legyünk produktívak

Bevált stratégiák

2024. Március 12. 09:53, kedd | PR

Érzelmi intelligencia a vezetői munkában

Milyen egy érzelmileg intelligens vezető?