Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2023. Október 03. 09:00, kedd | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

A megyében az elmúlt héten ötvenhat eseményhez vonultak a hivatásos tűzoltó egységek

A megyében az elmúlt héten ötvenhat eseményhez vonultak a hivatásos tűzoltó egységek

A 39. héten történt.

A tűzoltói beavatkozást igénylő esetek alkalmával összesen tíz ember sérült meg.

Árokba hajtott és a tetejére borult egy személyautó hétfő reggel Győrben, a Hűtőház utcában. A győri hivatásos tűzoltók kerekeire állították és áramtalanították a gépkocsit. Az autóban egy ember utazott, őt a mentők könnyű sérülései miatt kórházba szállították.

Két személyautó ütközött kedd este Sopronban, a Lővér körúton. A helyi hivatásos tűzoltók védősugár mellett áramtalanították a gépkocsikat és a rendőrség helyszínre érkezéséig irányították a forgalmat az érintett útszakaszon. A két járműben összesen hatan utaztak. Egyikük könnyű sérüléseket szenvedett, őt a mentőszolgálat a baleset helyszínén ellátta.

Villanyoszlopnak hajtott, majd a tetejére borulva a járdán állt meg egy személyautó szerda délután Kapuváron, a Szent István király utcában. A járműben utazó két embert a kapuvári hivatásos tűzoltók kézi erővel kiemelték az autóból és átadták a mentőszolgálatnak, akik a helyszínen ellátták a könnyű sérüléseiket.

Kamion, személyautó és egy furgon ütközött pénteken dél körül az M85-ös autóút 2-es kilométerénél, a Győr felé vezető oldalon. A személyautó a kamion és a furgon közé szorult, a sofőr nem tudott kiszállni a roncsok közül, ezért a győri hivatásos tűzoltók feszítővágóval szabadították ki, őt súlyos, életveszélyes sérülésekkel kórházba szállították a mentősök Az egységek áramtalanították a kisteherautót és a személyautót, a kamion saját kerekein elhagyta a helyszínt. A másik két sofőr nem sérült.

Négyszintes társasház pincéjében háztartási berendezések égtek mintegy öt négyzetméteren, szombat délután Sopronban, a Kölcsey Ferenc utcában. A város hivatásos tűzoltói oltották el a lángokat. A társasház füsttel telítődött, ezért az ingatlant tizenegy embernek el kellett hagynia. Az egységek átszellőztették az épületet, majd ezt követően a lakók visszatérhettek otthonaikba. Az eset során nem sérült meg senki.

Négy nagyméretű körbála égett vasárnap éjjel a 8529-es számú út mentén, Kapuvár és Öntésmajor között. A kapuvári hivatásos tűzoltók oltották el a lángokat. Az eset során nem sérült meg senki.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 19:00, szombat | Helyi

Magyarországon hetente egy nő hal meg kapcsolati erőszak miatt

Rengeteg téves sztereotípia kapcsolódik a családon belüli erőszakhoz.

2024. Április 27. 16:00, szombat | Helyi

Közzétették a csornai termálfürdő árlistáját

A termálfürdő június elsején nyit.

2024. Április 27. 13:00, szombat | Helyi

Idén is várják a gyerekeket a tűzoltótáborba

Ott a helyed, ha szeretnéd megismerni a tűzoltók munkáját és felszereléseit!

2024. Április 27. 09:00, szombat | Helyi

Egy győri nőnek 48 millió forintja bánta a hiszékenységét

Megint az AnyDesk alkalmazás! Az elkövetők most banki alkalmazottnak, majd rendőrnek adták ki magukat.