Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2021. Október 19. 16:00, kedd | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

A megyében az elmúlt héten ötvennyolc eseményhez vonultak a hivatásos tűzoltó egységek

A megyében az elmúlt héten ötvennyolc eseményhez vonultak a hivatásos tűzoltó egységek

A tűzesetek és műszaki mentések során tizenhatan sérültek meg.

Ráfutásos balesetet szenvedett négy kamion az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, Győr térségében, a 126-os kilométernél hétfő délután. A baleset következtében az egyik járműbe egy ember beszorult, őt a győri hivatásos tűzoltók kézi erővel szabadították ki és átadták a mentőknek, az egységek emellett áramtalanították a járműveket. A műszaki mentési munkálatok idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

A kapuvári és csornai hivatásos tűzoltókat kedden éjszaka Barbacsra a József Attila utca egyik családi házába riasztották, ahol egy ruhaszárító égett. A tűzoltók a lángokat gyorsan megfékezték, majd átszellőztették az ingatlant. Személyi sérülés nem történt az eset kapcsán.

A győri hivatásos tűzoltókat szerdán az esti órákban Győrbe a Galántai utcába riasztották, egy kerítésbe szorult őzhöz. A vadat feszítővágó segítségével az egység épségben kiszabadította.
Két személyautó karambolozott Mosonmagyaróváron, a Gyári út és a Szél utca kereszteződésében csütörtökön délután. Az egyik gépkocsi egy álló autónak is nekihajtott. Az esethez a város hivatásos tűzoltóit riasztották, akik áramtalanították a járműveket, valamint az útra folyt fagyálló folyadékot felitatták. A balesetben nem sérült meg senki.

Szombaton reggel összeütközött két személyautó Győr térségében, az 1-es főút és a Farkas Mátyás utca kereszteződésében. A balesethez a város hivatásos tűzoltóit riasztották, akik áramtalanították a járműveket. A balesetben nem sérült meg senki.
Összeütközött két személyautó Harka közelében, a Sopron felé vezető, 8645-ös számú úton vasárnap este. A soproni hivatásos és a harkai önkéntes tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd a helyszínelés után megszüntették a forgalmi akadályt. A mentők négy embert vittek kórházba.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 16:00, csütörtök | Helyi

71 lakástűz az első negyedévben

Az 71 tűzzel érintett épület közül egyikben sem volt füstérzékelő.

2024. Április 18. 13:00, csütörtök | Helyi

Állásbörze - a legújabb állásajánlatok

A heti Szuperinfóból

2024. Április 18. 09:27, csütörtök | Helyi

Egy kapuvári férfi lett internetes csalás áldozata

A kapuvári nyomozók megtalálták a tettest, vádat emelnek ellene.

2024. Április 17. 16:00, szerda | Helyi

Magyarkeresztúrról eltűnt férfit keresnek a rendőrök

A 45 éves férfi megtalálása érdekében a csornai rendőrök az állampolgárok segítségét kérik.