Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2020. Március 11. 16:00, szerda | Helyi
Forrás: Pannon-Víz Zrt

A Pannon-Víz telephelyei mostantól nem látogathatók, elmaradnak rendezvények

A Pannon-Víz telephelyei mostantól nem látogathatók, elmaradnak rendezvények

A Pannon-Víz Zrt közleménye a korona vírus járvánnyal kapcsolatban.

A felelősség, amit közel háromszázezer fogyasztó egészséges és biztonságos vízellátása és szennyvízelvezetése jelent, arra késztette Társaságunkat, hogy a lehető legkisebbre csökkentsük a járvány jelentette kockázatokat. Ehhez kérjük és megköszönjük partnereink és ügyfeleink együttműködését és támogatását, valamint megértését az esetleges kényelmetlenségek miatt!

Elmarad a Víz Világnapja alkalmából meghirdetett víztorony látogatás, az öt iskolai bemutatót tartalmazó Road Show, és elmarad a gátőrfutás is. A rendezvényeket igyekszünk későbbi időpontban megtartani. Erről tájékoztatni fogjuk olvasóinkat.

A pannon-vizes telephelyek mostantól nem látogathatók, az előre egyeztetett üzemlátogatásokat, bemutatókat, víztorony látogatásokat később tartjuk meg, a bejelentkezett csoportokat értesítjük.

A víz-világnapi pályázatok csoportos kategóriájában (víz-világnapi séta) a telephely látogatások helyett más, az eredeti témával, a klímaváltozással kapcsolatos pályaművet is elfogadunk. A rajzpályázatot változatlan formában megtartjuk. Nem maradnak el az értékes ajándékok, lesznek családi és harmincfős állatkerti belépők. A díjátadó ünnepséget viszont nem tartjuk meg, a díjakat személyesen adjuk át.

A Pannon-Víz Zrt. mindent megtesz azért, hogy zavartalan és biztonságos szolgáltatást nyújtson valamennyi felhasználójának. Az ellátás biztonságának alapja ebben a helyzetben a szolgáltatásban résztvevő munkatársaink egészségének megőrzése, a szükséges munkavállalói létszám biztosítása. Ennek érdekében számos belső, munkatársainkat és munkafolyamatainkat érintő intézkedést is életbe léptettünk.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 13:00, szerda | Helyi

Önkéntes szemétszedés Szilban

Te Szedd!

2024. Április 24. 09:00, szerda | Helyi

Főzőverseny felhívás a Kónyi Bikafesztiválra

Főzőcsapatok jelentkezhetnek.

2024. Április 23. 16:00, kedd | Helyi

Eldőlt, hogy ki készítette tavaly a legjobb bort a Csornai Járásban

XI. Bágyogszováti Borverseny eredményei

2024. Április 23. 13:00, kedd | Helyi

Nevező csapatokat várnak a szili majális focikupájára

III. Mesevár Kupa