Városlista
2023. június 6, kedd - Norbert

Hírek

2011. December 12. 07:50, hétfő | Belföld
Forrás: Stop.hu/Autolabor.hu

A párhuzamos parkolás királya - Videó

A párhuzamos parkolás királya - Videó

Ezt a parkolási módszert tanítani kellene.

Bizonyára mindenkivel megesett már, hogy percekig keresett parkolóhelyet a belvárosban, majd mikor végre talált valami kis lyukat, kiderült, hogy oda nem is fér be az autója.

Nos, a videón látható fiatalemberrel is hasonló eset történt New Yorkban, azonban idegessége, vagy szimplán leleményessége okán rajta nem fogott ki ez a helyzet, és beparkolta Toyota Camry autóját egy elég szűkös placcra.

Hogy autójának (annak lökhárítójának és kormányművének) mennyire tett jót a műveletsorozat, nem tudni, de ha mindenki csak fele ilyen jól tudna parkolni, (talán) sokkal több autó is elférne egymás előtt az utcán.

Címkék: parkolás

Ezek érdekelhetnek még

2023. Június 05. 14:23, hétfő | Belföld

Orbán Viktor a Roszatom vezetőjével tárgyalt

Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn a Karmelita kolostorban tárgyalt a Roszatom orosz nukleáris energetikai konszern vezérigazgatójával, Alekszej Lihacsovval - tájékoztatta az MTI-t a miniszterelnök sajtófőnöke.

2023. Június 05. 14:22, hétfő | Belföld

Katasztrófavédelem: 90 ezer hektáron gyérítik a szúnyogokat

A héten 13 vármegye 441 településén, több mint 90 ezer hektáron irtja a szúnyogokat a gyérítési program végrehajtásáért felelős Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) - tájékoztatta az OKF hétfőn az MTI-t.

2023. Június 05. 14:15, hétfő | Belföld

A nyílt utcán akart leszúrni egy férfit a vádlott Ajkán

Kábítószert is fogyasztott a 38 éves férfi.