Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2014. Április 05. 14:33, szombat | Helyi
Forrás: saját forrás

A Rábaköznek is érdeke a kormányváltás

A Rábaköznek is érdeke a kormányváltás

Kránitz László képviselőjelölt (MSZP, Együtt, DK, PM, MLP) sajtótájékoztatója.

- A kormányváltáshoz mindenki szavazatára szükség van. Kérem a rábaközieket, éljenek a jogaikkal. Egyetlen szavazaton is múlhat. Aki otthon marad, Orbánt segíti. Aki kormányváltást akar, ne szavazzon más pártra, mert ezek a szavazatok elvesznek, nem segítik az Orbán rezsim leváltását.- mondta Kránitz László tegnap délután az MSZP csornai irodájában tartott sajtótájékoztatóján.

- Rábaköznek kormányváltás az érdeke. Az azeri baltás gyilkost hazaengedő, Putyinnal mutyizó Fidesz és a nyíltan Európai Unió ellenes radikális, szélsőséges Jobbik szövetsége már most tetten érhető. Lássuk világosan: veszélybe kerülhet uniós tagságunk, ezzel sok száz rábaközi család megélhetése, hiszen akik Ausztriában dolgoznak, ebből a fizetésből tudják eltartani a családjukat. Veszélybe kerülhetnek az ország fejlesztéséhez járó euró milliárdok is. Aki meg akarja akadályozni, hogy ez bekövetkezzen, a kormányváltó pártokhoz, a szavazólapon a 17. sorszámhoz tegyen X-et.

- Kérem, bízzák rám Rábaköz képviseletét. Azért szavazzanak rám, mert az egyedüli jelölt vagyok, aki itt születtem, felelősséget és szeretetet érzek a szülőföldem iránt. Az egyedüli jelölt vagyok, aki gyerekeket nevel, családot tart fenn, ezért tudom, mit jelent a felelősség a jelen és a jövő iránt.- zárta sajtótájékoztatóját Kránitz László

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 09:00, péntek | Helyi

Több vonalon is vonatpótló buszok járnak hétfőtől

Indulás előtt tájékozódjon!

2024. Május 02. 16:00, csütörtök | Helyi

Rábatamási határában teljesítette apja végakaratát az egykori amerikai katona lánya

Mi történt a világháborúban az amerikai bombázóval Rábatamási fölött?

2024. Május 02. 13:00, csütörtök | Helyi

Állásbörze - a legújabb állásajánlatok

A heti Szuperinfóból

2024. Május 02. 09:00, csütörtök | Helyi

Az időjárás kedvez a közeledő szúnyoginváziónak

Mi a teendő a ház körül?