Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2022. Április 14. 11:41, csütörtök | PR
Forrás: (x)

A soha viszont nem látásra, ráncosodás!

A soha viszont nem látásra, ráncosodás!

A szarkalábakkal a legtöbben hadilábon állnak. Van, aki beletörődik a jelenlétükbe, de akad, aki küzd ellenük. És csak kevesen tudják, hogy tulajdonképpen létezik ezeknél hatékonyabb megoldás.

Hiszen a ráncok megjelenése gyakran semmiféle összefüggésben nincsen az öregedéssel, azaz az életkor előrehaladásával. Az esetek jelentékeny százalékában a nem megfelelő, vitamin- és vízhiányos bőrállapot a „ludas”, ami azonban orvosolható.

A természet kincsei megoldást jelenthetnek?

Igen. Az egyik legjobb példa erre a méltán közkedvelt fügekaktusz. Évekkel ezelőtt viszonylag kevesen hallottak róla, épp ezért be kellett törnie a piacra. Pedig a hatóanyaga ismert, a hatékonysága pedig elismert. A legjellegzetesebb tulajdonsága, amiért mára extra rajongótáborra tett szert, hogy búcsút int az öregedésnek. A sejteket olyan szinten fiatalítja és támogatja, táplálja, hogy a ráncosodás a múlt homályába űzhető. Szó szerint a hatására a vonások kisimulhatnak. Az alkalmazása mindennek tetejében roppantul egyszerű, hiszen az olajat csak fel kell vinni az érintett területekre és ennyi. A tapasztalatok azt mutatják, hogy három, négy alkalmazás után már szemmel láthatóvá és érzékelhetővé válik a nagyon is pozitív irányú változás. Ami egyúttal tartósnak mondható, tehát nem holmi ideiglenes öröm, aminek egyszer csak vége szakad.

Az öregedés összefüggésben áll a dehidratációval?

Igen. Egyrészt a vízhiány az, ami a legtöbbször a háttérben áll, másrészt a vitaminhiányos állapot is hasonló eredményhez vezet, az ásványi anyagok, nyomelemek és egyéb létfontosságú komponensek nélkülözéséről nem is beszélve. A gyakran emlegetett retinol azonban legalább olyan messziről érkezett ismertség tekintetében, mint a fent említett növény. Pedig az érdemei elvitathatatlanok. A szabad gyököket nem akármilyen hatékonysággal semlegesíti, aminek köszönhetően lassítja, sőt adott esetben megállítja a sejtek öregedését. Miközben az esetében is arról tanúskodik a gyakorlat, hogy néhány alkalomnyi bevetés elegendő ahhoz, hogy a szarkalábak elhalványulása, eltűnése szabad szemmel is felfedezhetővé váljon.

A fotó forrása: RomarioIen / Shutterstock.com

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 10:10, péntek | PR

A multifunkcionalitás a stílusjegyek kombinálásában is nyerő választás!

A mai gyors tempójú világban, ahol minden perc számít, a többfunkciós ruhadarabok és kiegészítők kiemelkedő szerepet kapnak a divatiparban.

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 27. 14:33, szerda | PR

Az állítható magasságú íróasztal: kulcsod a tökéletes ergonómiához

Megvetted már a legkényelmesebb irodaszéket, de még mindig gyakran fáj a hátad? Lehet, hogy itt az ideje átgondolnod azt is, hogy milyen íróasztalhoz ülsz le minden egyes nap.