Városlista
2023. szeptember 30, szombat - Jeromos

Hírek

2012. Február 05. 09:00, vasárnap | Helyi
Forrás: saját forrás

A Szent Anna Katolikus Általános Iskola farsangja Szanyban

A Szent Anna Katolikus Általános Iskola farsangja Szanyban

Az utóbbi évtizedek egyik leghidegebb farsangi rendezvényét tartotta a hétvégén a Szent Anna Katolikus Általános Iskola Szanyban.

Az alsó és felső tagozatos diákok a hideg ellenére nagy örömmel készülődtek farsangi báljukra.A művelődési ház meleget adó nagytermében áradó gyermekzsivajból már nem lehetett következtetni a kinti rendkívüli hidegre.

A jókedvű készülődés után az alsó tagozatosok jelmezbemutatójával kezdődött, majd a felső tagozatosok bemutatójával folytatódott a rendezvény.A farsangon rengetek ötletes egyéni és csoportos jelmez is bemutatásra került. Voltak, akik tréfás történetet eljátszva mutatták be jelmezeiket.A jelmezbe öltözött valamennyi diák tábla csokoládét kapott. A legjobb jelmez díja gyermekpezsgő, a legjobb csoportos jelmezek díja pedig torta volt, melyet Tóth Tibor, az iskola igazgatója adtottát a győzteseknek.
A szülőkkel, egyéb hozzátartozókkal és barátokkal megtöltött nagyterem sokszor ovációval és tapssal jutalmazta a legötletesebb jelmezeket és produkciókat.
A jelmezbemutató után estig állt a bál. Az általános iskolások a bálozás közben éhségüket szendvicsekkel csillapíthatták, nassolhattak a gazdag sütemény kínálatból, és szomjukat olthatták a rendelkezésre álló üdítőkből.

Címkék: szany

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2023. Szeptember 30. 09:00, szombat | Helyi

Az Országos Könyvtári Napok csornai programjai

Minden nap más program

2023. Szeptember 29. 16:00, péntek | Helyi

Beszélj róla!

Merj segítséget kérni, és beszélni róla, ha nehézségekkel küzdesz!

2023. Szeptember 29. 13:00, péntek | Helyi

Hétvégi programok a Rábaközben

Hova menjek? Mit csináljak?

2023. Szeptember 29. 09:00, péntek | Helyi

Szombaton közösségi takarításra hívnak Bősárkányban

Őszi takarítás a Kissárga környékén