Városlista
2022. január 22, szombat - Vince

Hírek

2012. Május 12. 14:13, szombat | Bulvár
Forrás: STOP / Orange

A színpadon akar meghalni a világsztár

A színpadon akar meghalni a világsztár

Tom Jones képtelen lenne visszavonulni, épp ezért inkább fellépés közben szeretne eltávozni az élők sorából.

A 71 éves walesi énekes, aki jelenleg az egyik tehetségkutató műsor zsűritagja, nemrég készítette el legújabb albumát és esze ágában sincs befejezni pályafutását. Mint mondja, fogalma sincs, mi mással is foglalkozhatna ezen kívül.

"Remélem, az életem természetes úton, egyik pillanatról a másikra ér majd véget. A legegyszerűbb az lenne talán, ha a színpadon esnék össze holtan. Utálom még csak a gondolatát is annak, hogy egyszer majd nem leszek képes énekelni. Elképzelni sem tudom, mivel tölteném ki az időmet akkor. Borzalmas lenne, ha mások számait kéne hallgatnom és közben arra gondolni, hogy ezt én többé már nem tudom megcsinálni" - mesélte a The Daily Star magazinnak.

"Az megeshet, hogy egyszer majd belefáradok a turnékba és nem vállalok újabbat hosszabb ideig. De arra kényszeríteni, hogy otthon üljek önsajnálatban? Soha!" - tette hozzá.

Orange / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 21. 15:54, péntek | Bulvár

Meghalt Meat Loaf, a Rocky Horror Picture Show sztárja

Meghalt Meat Loaf amerikai rockénekes, színész. A Rocky Horror Picture Show című zenés mozisiker egykori főszereplője csütörtökön éjjel halt meg 74 évesen. A halál okát egyelőre nem közölték.

2022. Január 20. 12:05, csütörtök | Bulvár

Férget neveztek el Jeff Daniels színészről

Jeff Daniels amerikai színészről neveztek el egy pókölő élősködőt amerikai tudósok - írta a The Guardian online kiadása.

2022. Január 20. 07:00, csütörtök | Bulvár

Baleset után meghalt Hannibál Lecter megformálója

Síbalesete után meghalt a 37 éves Gaspard Ulliel César-díjas francia színész.

2022. Január 19. 18:01, szerda | Bulvár

Daniel Radcliffe alakítja a zenés paródiáiról híres Weird Al Yankovicot

Daniel Radcliffe, a Harry Potter-filmek egykori sztárja alakítja egy készülő életrajzi filmben a humoros szerzeményeiről, zenei paródiáiról híres Weird Al Yankovicot.