Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2014. Augusztus 28. 16:00, csütörtök | Helyi
Forrás: saját forrás

A települések gazdagodjanak, ne a kormánypárt!

A települések gazdagodjanak, ne a kormánypárt!

Erős Magyarország, erős önkormányzatok címmel tartott sajtótájékoztatót az MSZP Győrben

- A megyei önkormányzatoknak a jövőben leginkább területfejlesztési feladatai lesznek. A megye pedig a Győr-Moson-Sopron megyében élő emberek és településeik szövetsége kell, hogy legyen. Az MSZP ezt a szövetséget kívánja szolgálni, mert véleményünk szerint az erős Magyarországhoz erős önkormányzatokra van szükség, nem pedig gazdag kormánypártra.- kezdte Beke Károly az MSZP országos elnökségének tagja, megyei elnökhelyettes.

Az októberi választásokon arra kérjük a választópolgárokat, hogy ne támogassák a bukott fideszes politikusok - az Illés Zoltán által felmentett Németh Zoltán, valamint a kapuvári húsgyárat megmenteni nem tudó Ivanics Ferenc és Hámori György - vezette jobboldali listát. Helyettük támogassák a baloldal képviselőit, az önkormányzatiság és a demokratikus hatalommegosztás erősítése érdekében.

Kránitz László bemutatta a párt megyei listáját vezetőket:
- Az előbb vázolt célok érdekében állítottuk össze a megyei önkormányzati listánkat, amelynek első öt helyén Kránitz László, Hegyi Zoltán, Aller Imre, Stinner Sándor és Keizler Kálmán állnak. A tavalyi évben már elkészítettük az "Ajánlat Győr-Moson-Sopron megyének" címet viselő programunkat, amellyel megküzdünk a megyei választópolgárok bizalmáért. Programunk legfontosabb elemei a megyei foglalkoztatás bővítése, a bizalom és kiszámíthatóság visszaállítása; a mindennapi létbiztonság megteremtésére és az életminőség javítása; valamint a fenntartható és harmonikus fejlődés megteremtése.

Aller Imre, a lista harmadik helyezettje a következőket mondta el:
- Mivel az új szerepében a megyei önkormányzat 30 milliárd forint Európai Uniós támogatást oszt el, ezért nem a politikai szempontoknak, hanem a jó céloknak, a jó pályázatoknak és az igazságos, átlátható, szakmai döntéseknek kell jellemezniük a következő közgyűlés munkáját. 24 éves polgármesteri, 20 éves megyei közgyűlési tapasztalatommal, Kóny település által elnyert számtalan EU pályázattal a hátam mögött ebben akarok segíteni a Rábaköz és Csorna környéke érdekében.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:00, szerda | Helyi

Önkéntes szemétszedés Bágyogszováton

Te Szedd!

2024. Április 24. 13:00, szerda | Helyi

Önkéntes szemétszedés Szilban

Te Szedd!

2024. Április 24. 09:00, szerda | Helyi

Főzőverseny felhívás a Kónyi Bikafesztiválra

Főzőcsapatok jelentkezhetnek.

2024. Április 23. 16:00, kedd | Helyi

Eldőlt, hogy ki készítette tavaly a legjobb bort a Csornai Járásban

XI. Bágyogszováti Borverseny eredményei