Városlista
2021. november 27, szombat - Virgil

Hírek

2011. Augusztus 18. 07:29, csütörtök | Kék hírek
Forrás: HírTV

A troli elpattanó felsővezetéke találta el a lányt

A troli elpattanó felsővezetéke találta el a lányt

Súlyosan megsérült egy lány, mikor egy elpattanó trolivezeték eltalálta Szeged belvárosában.

A baleset szerdán délelőtt történt a csongrádi megyeszékhely Híd utcáján. A Stefánia felé kanyarodó trolibusz áramszedője kiugrott a helyéről, s eltépte a felsővezetéket. Az elpattanó elektromos kábel a járdán sétáló fiatal lányt találta el. A súlyosan megsérült gyalogost a mentők kórházba szállították. Az eset körülményeit a rendőrség szakértő bevonásával vizsgálja. (lm)

HavariaPress

Címkék: baleset

Ezek érdekelhetnek még

2021. November 26. 17:02, péntek | Kék hírek

Lopott, hogy lophasson

Gyorsan elfogták a rendőrök a férfit, aki a gyanú szerint egy fővárosi IX. kerületi bevásárlóközpontban lopott flex segítségével vágta le a lakatot egy kerékpárról.

2021. November 26. 14:05, péntek | Kék hírek

Baltával ölte meg apát és fiát, majd felgyújtott őket

Befejezték a nyomozást a rendőrök azzal a román férfivel szemben, aki tavaly egy nagykőrösi tanyán végzett áldozataival. A menekülő tettest öt nap alatt azonosították, majd elfogták, azóta letartóztatásban van.

2021. November 26. 08:00, péntek | Kék hírek

Elsodorta a rendőrt és áthajtott a combján egy terepjárós

Hivatalos személy elleni erőszakkal és súlyos testi sértéssel gyanúsítja a Kaposvári Regionális Nyomozó Ügyészség azt a férfit, aki kedden Baranya megyében autójával elsodort egy rendőrt

2021. November 25. 18:08, csütörtök | Kék hírek

Elfogták a Pálhalmáról megszökött rabot

A dunaújvárosi rendőrök egy napon belül elfogták azt a rabot, aki kedd éjszaka munkavégzés során szökött meg a Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet által fenntartott szarvasmarhatelepről