Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2022. Április 11. 13:00, hétfő | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

A tűzesetek és műszaki mentések során a múlt héten hatan megsérültek, egy ember életét vesztette

A tűzesetek és műszaki mentések során a múlt héten hatan megsérültek, egy ember életét vesztette

A 14. héten történt.

Győr-Moson-Sopron megyében az elmúlt héten hatvankét eseményhez vonultak a hivatásos tűzoltó egységek.

Két személyautó ütközött az 1401-es út 1-es kilométerénél hétfőn este, Győr közelében. A város hivatásos tűzoltói egy beszorult embert feszítővágó segítségével emeltek ki és átadtak a mentőknek. Az egységek áramtalanították a járműveket, valamint a rendőrség kérésére megvilágították a baleset helyszínét. A roncsba szorult ember sajnos nem élte túl a balesetet, a másik autó vezetője könnyebben sérült. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták a hatóságok a helyszínelés és műszaki mentés idejére.

Többször megpördülve a kerekein állt meg egy személyautó a szántáson kedden este Mosonmagyaróvár és Bezenye között, a 15-ös főút 8-as kilométerszelvényénél. Az autóban csak a gépjárművezető utazott, őt a mosonmagyaróvári hivatásos tűzoltók a mentőkkel közösen emelték ki a járműből. A tűzoltók áramtalanították a gépkocsit, melynek vezetőjét a mentők kórházba szállították.

Csütörtökön kora reggel összeütközött egy kamion és egy személyautó az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán Győr közelében. A város hivatásos tűzoltói áramtalanították a járműveket, valamint biztosították a baleset helyszínét. A balesetben nem sérült meg senki.

Kigyulladt egy személyautó Sopron határában csütörtökön délelőtt, a Balfi úton, az M85-ös autóút közelében. Teljes terjedelmében égett a jármű, és a tűz mintegy húsz négyzetméteren a környező aljnövényzetre is átterjedt. A soproni hivatásos tűzoltók két vízsugárral eloltották a lángokat. A tűzeset során nem sérült meg senki.

Az út melletti fának csapódott egy személyautó pénteken este Mosonmagyaróváron, a Halászi úton. Az esethez a város hivatásos tűzoltóit riasztották, akik áramtalanították a járművet. A mentők egy embert kórházba szállítottak.

A város hivatásos tűzoltóit Sopronban a Csalánkerti utcában egy füstölő családi házhoz riasztották vasárnap délben. Egy nyolcvan négyzetméteres gerendaház héjazata alól szivárgott a füst. Az egység mintegy harminc négyzetméteren megbontotta a tetőt és a beizzásokat eloltotta.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 09:00, szombat | Helyi

Milyen ügyeket intézhet a Pannon-Víz Zrt. telefonos ügyfélszolgálatán keresztül?

Gyors és kényelmes ügyintézés telefonon.

2024. Április 19. 16:00, péntek | Helyi

Közlekedés fénysorompóval biztosított vasúti átjáróban

Óvatosan vezessenek a vasúti átjáróban!

2024. Április 19. 13:00, péntek | Helyi

Hétvégi programok a Rábaközben

Hova menjek? Mit csináljak?

2024. Április 19. 09:00, péntek | Helyi

Vezetéstechnikai hibák, ráfutásos balesetek!

Baleset-megelőzési tanácsok szakértőktől.